Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a spus-o pe șleau! Iată de ce a anulat noua nuntă cu Marius Elisei

Oana Roman a spus-o pe șleau! Iată de ce a anulat noua nuntă cu Marius Elisei
O boală tratată necorespunzător poate duce la complicații mai târziu. Prin ce trece acum Oana Roman.

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a fost la medic. Veștile nu sunt foarte rele, însă va trebui să renunțe la un lucru.

Oana Roman, probleme de sănătate. Ce i-au impus doctorii

Cu ceva ani în urmă, Oana Roman a avut o pneumonie care, se pare, nu fost tratată așa cum trebuie. Vedeta s-a dus de urgență la pneumolog pentru a primi tratamentul de care avea nevoie. Din păcate, aceasta a spus pe contul său de Instagram că medicul i-a cerut să se lase imediat de fumat. O veste care nu prea i-a fost pe plac vedetei, dar se va conforma.

De ce nu s-a mai căsătorit anul acesta

Chiar dacă și-a dorit enorm să-și reînnoiască jurămintele cu Marius Elisei, Oana Roman a renunțat la nuntă. Din două motive. Unul a fost valul patru al pandemiei, care le-a dat planurile peste cap. În plus, renovarea terasei a costat foarte mult și vedeta a cam rămas fără bani.

„O să o facem frumos la anul”

“Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie. (…)

 

Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a declarat Oana, cu ceva timp în urmă. Între timp, toate planetele s-au aliniat, a fost gata și terasa, iar Oana se poate bucura acum de viața frumoasă pe care o are alături de Marius și fetița lor.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre