Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, dezvăluiri despre suferința lui Pepe după divorț

Oana Roman, dezvăluiri despre suferința lui Pepe după divorț
Oana Roman a făcut dezvăluiri despre suferința lui Pepe după divorțul de Raluca Pascu. Pe Oana și Pepe îi leagă o prietenie veche de mulți ani.

Invitată la emisiunea online a lui Pepe, Oana Roman a făcut dezvăluiri despre suferința artistului după divorțul de Raluca Pascu, femeia cu care are doi copii. Oana Roman este prietenă veche cu Pepe, iar cei doi au ținut mereu mult unul la celălalt. Pepe și Raluca Pascu au decis să pună punct căsniciei de 8 ani și să o ia pe drumuri separate. Artistul a confirmat despărțirea în luna noiembrie a anului trecut, iar în urmă cu aproximativ 2 luni, cei doi au semnat actele de divorț, la notar. 

Oana Roman a mărturisit că Pepe a suferit enorm de mult după divorțul de Raluca, dar mai ales, că a trecut printr-o situație foarte dificilă. Fiica lui Petre Roman a povestit un episod din perioada respectivă, moment în care, deși artistul nu se afla într-o stare bună, se pregătea intens pentru personajele de la Te cunosc de undeva.

Oana Roman face dezvăluiri despre Pepe. Cât a suferit artistul după divorț 

”Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: ”Mă scuzați un pic”, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore.”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Pepe. 

Oana Roman și-a amintit și de întâmplarea de la tribunal, când Raluca și-a acuzat soțul de agresiune. „El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol.”, a mai zis fiica fostului premier. 

Foto: Facebook

Ion Lucian, umilit înainte de moarte. 70 de ani a fost pe scenă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre