Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, la un pas să-și schimbe viața. Ce a făcut de bucurie!

Oana Roman, la un pas să-și schimbe viața. Ce a făcut de bucurie!
Oana Roman are sute de mii de fani. Unii o ceartă, alții o admiră, dar toți sunt ahtiați după noutăți. ”Mi-am adus aminte că trebuie să vă anunț ceva!”, a spus în Ajun de Crăciun fiica fostului premier. E la un pas să-și schimbe viața.

Oana Roman este prezentă și activă pe rețelele de socializare. Ne-a arătat bradul împodobit, pijamalele, ne-a spus despre originea șampaniei, dar și că e la un pas să-și schimbe viața.

Oana Roman, la un pas să-și schimbe viața

”Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să își schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună.”, începe Oana Roman înainte de a da marea veste.

Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada cu spumă, noaptea trecută. În timp ce se relaxa, ea a dezvăluit un secret: este pe cale să revină pe micile ecrane. Fosta parteneră a lui Marius Elisei nu a menționat cu ce post de televiziune urmează să semneze contractul.

În timp ce era goală în cadă, Oana Roman a anunțat: “Încep un proiect în televiziune”.

”Și, cum stăteam eu liniștită la mine în cadă ca să mă pregătesc să mă relaxez, mi-am adus aminte că trebuie să vă anunț ceva! Sunt în discuții și în negocieri pentru ca, din ianuarie, să încep un proiect în televiziune. Nu este un proiect în care voi fi moderator, dar este un proiect în care voi filma foarte mult și mă veți vedea foarte des. Cred că săptămâna viitoare voi finaliza discuțiile și voi semna contractul. Așa că, avem foarte mari șanse să ne vedem din ianuarie pe televizor, cel puțin de trei ori pe săptămână. Și sunt foarte fericită că acest proiect a venit într-un moment în care chiar aveam nevoie de un proiect nou”, a declarat Oana Roman într-un mesaj video publicat pe Instagram Stories.

Oana Roman a rămas fără iubit de Sărbători

Tot azi-noapte (23 decembrie), vedeta a mărturisit că fiica sa, Maria Isabela, a mers să petreacă timp de calitate cu tatăl ei, Marius Elisei. Fosta prezentatoare era acasă doar împreună cu mama ei care s-a confruntat recent cu probleme de sănătate.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor, Maria Isabela, născută pe 21 februarie 2014.

Pe 21 decembrie, vedeta și-a surprins fanii cu un anunț trist. Marius Elisei se pare că a plecat de acasă în urmă cu o săptămână și le-a lăsat pe Oana și pe Isabela singure.

În mesajul postat pe rețelele de socializare, aceasta lasă de înțeles că nu a avut de ales, însă nu dezvăluie motivul despărțirii. “Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns”, a anunțat Oana Roman.


O vedetă de televiziune, schimbare radicală de look. Operația a durat 9 ore

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre