Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și-a făcut apariția în „rochia răzbunării”, după ce Marius Elisei a părăsit-o. Mișcările lascive și crăpătura aproape de indecență te lasă mut- Video

Oana Roman și-a făcut apariția în „rochia răzbunării”, după ce Marius Elisei a părăsit-o. Mișcările lascive și crăpătura aproape de indecență te lasă mut- Video
Oana Roman pare că-și revine după ce i-a plecat bărbatul de acasă și a început să-și arate corpul.

O coafără nouă, o rochie roșie ca focul și multă speranță. E rețeta perfectă pentru orice femeie să uite de trecut și să privească cu încredere către viitor. Care, din ce se vede, va fi unul bun pentru Oana Roman.

După ce și-a plâns oful pe rețelele de socializare și le-a arătat tuturor că a fost singură în ziua aniversăii a zece ani de căsnicie, Oana Roman s-a scuturat și s-a decis să ia viața în piept, cu toate problemele. Pentru că e o femeie puternică și are tot dreptul să trăiască așa cum își dorește.

Pentru început, ea s-a coafat, s-a aranjat și a îmbrăcat o rochie roșie, cu o crăpătură îndrăzneață pe piciorul drept. Apoi a făcut un video și le-a arătat tuturor că poate fi și altfel. Rochița a fost asortată și cu o pereche de sandale în aceeași nuanță, ca să vadă lumea că Oana are picioare demne de arătat. Oare ce-o fi acum în sufletul lui Marius Elisei?

Mesaj de dragoste dureros

Pe 13 ianuarie, Marius și Oana au împlinit zece ani de căsnicie, dar n-a fost nimic cum a trebuit. Fiica lui Petre Roman a stat singură, dar a postat o fotografie cu ea și Marius de la Crăciun, când au ciocnit două pahare cu vin. Iar în loc de declarație de dragoste, ea a pus o poezie foarte tristă, semnată de Octavian Paler și intitulată Definiția unui strigăt.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

După ce a plecat în lume, Elisei a postat la rându-i o fotografie și un comentariu care spune multe: „N-am ce să mai spun… Te pup”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre