Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, „fiartă” pe banii lui Pepe: „Ce nebună sunt, cum de l-am lăsat?”

Oana Zăvoranu, „fiartă” pe banii lui Pepe: „Ce nebună sunt, cum de l-am lăsat?”
La 13 ani de la divorțul de Pepe, Oana Zăvoranu e „fiartă” pe banii cântărețului. Querida a deschis cutia pandorei și a vorbit, din nou, despre relația cu Pepe, mai exact despre averea acestuia.

Oana Zăvoranu și Pepe au avut o relație de 5 ani, care s-a terminat în 2011 cu un divorț răsunător și deloc pașnic. De atunci, cei doi și-au aruncat de-a lungul anilor săgeți reciproc, chiar daca au mers mai departe și au marcat relații după relații sau chiar căsnicii, în cazul lui Pepe. Recent, Oana Zăvoranu a reluat din nou subiectul și a vorbit despre cât de „fiartă” e pe banii lui Pepe. 

Totul a pornit de la un top al femeilor care au fost căsătorite cu bărbați, chipurile, foarte bogați. În topul realizat de un internaut, Oana Zăvoranu se află alături de femei precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, dar și Ilinca Vandici. 

Oana Zăvoranu îl ia peste picior pe Pepe 

În timp ce se observă clar faptul că postarea originală este un simplu top subiectiv și care nu este bazat deloc pe fapte reale, Zăvoranca nu a ratat ocazia de a-l lua peste picior, din nou, pe Pepe. Querida s-a arătat amuzată de faptul că se spune despre fostul ei soț că ar avea o avere de 400 de milioane de dolari. 

Oana Zăvoranu l-a luat peste picior pe Pepe, din nou
Sursa foto: Captură Instagram

„Voi știați câtă lume dilită există? I-auzi mă, avea bișonu (n.r. Pepe) 400 de milioane de euro. Și io sunt în rând cu astea de s-au luat cu multi-milionari…în euro, dar erau pistol cu apă pe lângă ‘partida’ mea”, a scris Oana pe Instagram, text la care a adăugat și multe emoji-uri care râd cu lacrimi. 

„Făcusem cea mai bună alegere” 

Oana nu s-a lăsat și a speculat subiectul până a rămas fără glume la purtător: „Mi-a trimis mai multă lume și chiar mă gândeam că făcusem cea mai bună ‘alegere’…Ce nebună sunt, cum de l-am lăsat?”, a încheiat Oana Zăvoranu, dar nu înainte de a-și ruga urmăritorii să scrie, în glumă, celui care a făcut topul, căci „să păstreze dealerul că îi dă marfă bună”. 

Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe dupa divorț. Decizii radicale care o privesc pe Raluca
Pepe și Raluca Pastramă ar fi împărțit o avere de peste jumătate de milion de euro la momentul divorțului

În timp ce averea totală a lui Pepe rămâne un mister, în urmă cu patru ani, când artistul a divorțat de Raluca Pastramă, cei doi au trebuit să împartă averea agonisită împreună, despre care s-a spus atunci că s-ar fi ridicat la peste jumătate de milion de euro. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre