Simona Ionescu / Redactor Șef

Parada modei la final de mandat. Câți bani aveau pe ele femeile Trump

Parada modei la final de mandat. Câți bani aveau pe ele femeile Trump
Pe 20 Ianuarie Donald Trump a spus la revedere unei perioade importante din viața sa. La aeroport, femeile din familia Trump au strălucit alături de fostul președinte al Americii. Câți bani aveau pe ele.

Ziua de 20 Ianuarie a reprezentat un moment istoric atât pentru America, dar și pentru restul lumii. A fost ziua în care s-a încheiat mandatul lui Donald Trump ca al 45-lea președinte american. Omul de afaceri a plecat spre Florida cu Air Force One. A fost însoțit de întreaga familie, care a făcut o adevărată paradă a modei la aeroport. 

Mai mult decât atât, plecarea a avut și câteva surprize, în sensul în care Trump a avut lângă el o Melania mai iubitoare ca niciodată. Cei doi s-au ținut chiar și de mână, fapt ce a părut un efort din partea celor doi de a părea uniți pentru o ultimă oară în fața presei. Indiferent de controversele din timpul mandatului său haotic, Trump a făcut în ultimul moment ce știe el mai bine să facă: spectacol. 

Câți bani aveau pe ele femeile Trump

În jurul ore 8:12 dimineața, Trump și Melania au părăsit Casa Albă pentru ultima oară. După un scurt drum cu elicopterul Marine One, cei doi au ajuns la baza St. Andrews, de unde au plecat cu Air Force One spre Miami, Florida, acolo unde vor locui. La St. Andrews I-a așteptat și familia, compusă din cele două fiice și doi dintre băieții săi. 

femeile Trump bani
Sursa foto: Dailymail.com

Plecarea a fost o adevărată paradă a modei. Atât Tiffany cât și Ivanka Trump purtau pantofi Louboutin în picioare și costume impecabile de lux. În ceea ce o privește pe fosta ”Primă doamnă”, aceasta a purtat un costum negru Channel asortat cu același stil de pantofi cu toc marca mai sus menționată. Melania mai purta și o geantă Hermes (Birkin) din piele de crocodil în valoare de 70.000 de dolari. 

Ivanka Trump, la înălțime 

Și Ivanka a ținut să încheie experiența în stil, astfel că a accesorizat un palton în valoare de 3000 de dolari cu o pereche clasică de pantofi cu toc Louboutin. Fata președintelui a fost vizibil emoționată, ba chiar a vărsat și câteva lacrimi în timpul discursului tatălui ei. La plecare, Donald Trump a promis că nu va fi ultima oară când americanii îl vor vedea.

Rămâne de văzut ce pregăteste celebra familie în viitor. Se vorbește deja că Trump va face un nou partid.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre