Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Jackson dezvăluie că tatăl ei, Michael Jackson, îi cunoștea sexualitatea de mică

Paris Jackson dezvăluie că tatăl ei, Michael Jackson, îi cunoștea sexualitatea de mică
Paris Jackson a dezvăluit că tatăl ei, Michael Jackson, „s-a prins repede” de sexualitatea ei. Aceasta a vorbit deschis despre sexualitatea ei într-un episod din emisiunea ei de pe Facebook Watch, Unfiltered: Paris Jackson și Gabriel Glenn.

După numeroasele relații cu femei, fiica lui Michael Jackson se iubește cu Gabriel Glenn. Cei doi au o  relație de câțiva ani și fac muzică împreună sub numele de The Soundflowers.

„Cred că el a simțit energia și mă tachina în același mod în care îi tachina și pe frații mei. Spunea ‘Ți-ai făcut o iubită’ dacă mă uitam la o imagine dintr-o revistă cu o femeie prea mult timp. Am fost foarte norocoasă să am parte de asta, în special așa tânără, la vârsta de 8 sau 9 ani. Nu mulți copii au parte de experiența asta.”, spune Paris Jackson despre tatăl ei.

 

Tânăra dezvăluie că prima dată când a vorbit cu familia despre sexualitatea ei, nu a fost crezută. A menționat că fratele ei, Prince, a susținut-o și voia să afle mai multe despre asta, făcând-o să se simtă „norocoasă”.

Relațiile controversate pe care le-a avut Paris Jackson: „M-am întâlnit cu un tip cu vagin”

 Paris Jackson spune că nu se aștepta să ajungă la relația actuală: „Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge cu un tip, mă gândeam că mă voi mărita cu o fată. Am avut relații cu mai multe fete decât băieți. Publicul știe doar că am avut trei relații de lungă durată și toate au fost cu băieți, dar lumea nu prea știe de majoritatea relațiilor pe care le-am avut”.

Aceasta se consideră gay atunci când vine vorba despre sexualitatea ei: „Spun că sunt gay pentru că sunt. Nu m-aș considera bisexuală pentru că am avut relații mai mult decât cu femei și bărbați. Am avut o relație cu un tip care avea vagin. Relația nu este despre ce ai în pantaloni, este despre cum ești tu ca persoană”.

LGBTQ în familii celebre de la Hollywood

În aprilie 2015, Caitlyn Jenner (Bruce Jenner), tatăl starurilor Kendall și Kylie și fost altlet olimpic, a declarat public într-un interviu cu Diane Sawyer, că este transexuală. Aceasta a povestit despre cum a început tratamentul cu hormoni și că în interior „în toate felurile, mă simt o femeie”.

 

Celebrul rapper 50 Cent a vorbit despre sexualitatea mamei sale, Sabrina Jackson: „Mama mea a fost lesbiană. Da, îi plăceau fetele, toată copilăria mea a fost așa”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre