Simona Ionescu / Redactor Șef

Phil Collins și-a luat flit prin SMS de la fosta. Ce i-a putut scrie Orianne

Phil Collins și-a luat flit prin SMS de la fosta. Ce i-a putut scrie Orianne
Scandalul între Phil Collins și fosta sa soție continuă. De data aceasta s-a aflat că Orianne Cevey i-a trimis un mesaj spunându-i că a găsit pe altcineva, după ce au încercat să reaprindă romantismul între ei.

Mesajul a ieșit la iveală acum, în urma documentelor depuse în instanță de fostul component al trupei Genesis, în încercarea de a-și evacua fosta nevastă din conacul pe care-l deține în Miami și unde, la ani de la divorț, a fost dispus să o reprimească.

Phil Collins a declarat că este pregătită să lanseze o notificare de evacuare legală împotriva ei duminică, după ce a stabilit un termen pentru a pleca de la ora 15,00 vinerea trecută. Ca răspuns, ea a devenit „indisciplinată cu personalul” și a amenințat că va elibera „acuzații potențial jenante” împotriva lui Collins, dacă acesta va continua cu evacuarea ei.

Orianne și-a dus antrenorul personal în conacul lui Phil

Cevey, 46 de ani, locuiește în conacul cântărețului din Miami, evaluat la 25 de milioane de lire sterline. La începutul acestei luni, Orianne ținea lecții de box pe proprietatea luxoasă a lui Phil Collins , postând videoclipuri pe Instagram, în timp ce se laudă că „a învățat din filmul lui Mike Tyson” în urmă cu doar câteva săptămâni.

Orianne are antrenor personal – pe Stacey McKinley – la care a apelat după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe nervii coloanei, în 2014, care a lăsat-o temporar paralizată și într-un scaun cu rotile.

Căsătorie secretă cu un tinerel

În documentele depuse instanței, care au intrat în posesia The Sun, Orianne i-a trimis lui Phil un mesaj text în care spune:  „am găsit pe cineva și aș dori să încerc să văd dacă pot fi din nou fericită”.

Se înțelege că Phil Collins a primit sms-ul în iulie, iar Orianne i s-a alăturat, pe 2 august, chitaristului Thomas Bates, în Las Vegas. Dar lucrurile nu se opresc aici. În timp ce i-a spus fostului soț că are o călătorie „de afaceri”, Orianne s-a căsătorit în secret cu bărbatul care este mai tânăr ca ea. Cu toate acestea, Phil a aflat acum că deplasarea în L.A a fost să se căsătorească cu Thomas. „Phil este rănit – la fel ca oricine ar fi.  E doar om”,  a declarat publicației un apropiat al lui.

Mai mult, la întoarcerea în Miami, Orianne a schimbat codurile de acces în conacul comun, ceea ce l-a determinat pe Collins să înceapă diligențe în instanță, pentru a o putea evacua din casă.

Phil și Orianne, divorț cu împăcare

Orianne și Collins s-au întâlnit în 1994, când ea avea 21 de ani și el avea 44 de ani. Artistul se  afla în proces de despărțire de cea de-a doua soție, Jill Tavelman – iar Orianne a fost angajată să traducă pentru el într-un turneu european.

Phil și Orianne s-au căsătorit în 1999, dar s-au despărțit în 2006, divorțând doi ani mai târziu. Ei au doi copii, Nicholas, 19 ani și Matthew, 15 ani.

Chiar și copiii lor au rămas uimiți când Phil Collins și Orianne Cevey au anunțat la sfârșitul anului 2015 că vor da o nouă șansa relației lor. Asta după ce cuplul divorțase în 2008 – la un cost de 25 de milioane de lire sterline pentru Collins, o sumă record la acea vreme. După divorț, solistul a apelat la alcool pentru a depăși situația, timp în care fosta lui soție s-a recăsătorit. Mariajul nou al Orianei nu a durat însă foarte mult, a urmat, în cazul ei, un divorț prematur urmat de întoarcerea la relația cu Phil.

Al doilea soț

Orianne s-a mutat pentru prima dată la Miami în 2011 împreună cu al doilea soț, omul de afaceri Charles Mejjati, și cu copiii.  Au mai avut un băiat împreună și au locuit într-o casă de 7 milioane de lire sterline. Phil Collins a zburat la Miami pentru a o sprijini în recuperarea ei după o operație de spate, după ce se despărțise de Mejjati. Phil mai are și el doi copii, Joely și Simon, în vârstă de 40 de ani, din prima căsătorie, și o fiică, actrița Lily Collins, din căsătoria sa cu Jill Tavelman.

Sursa foto: Instagram

Cine a fost Mihail Sebastian? Google îl celebrează duminică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre