Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste de Hollywood. Fostul soț al lui Meg Ryan i-ar putea fi bunic actualei neveste

Poveste de Hollywood. Fostul soț al lui Meg Ryan i-ar putea fi bunic actualei neveste
Când există dragoste, diferențele nu mai contează. Plus că mai există și teoria contrastelor. Un exemplu interesant vine de la Hollywood. Fostul soț al actrițelor Meg Ryan și P.J. Soles, dar și al agentei imobiliare Kinberly Buffington, Dennis Quaid s-a însurat, a patra oară. Tânăra soție ar putea să îi fie nepoată.  

Dennis Quaid, 66 de ani, și-a legat destinul de ultima sa cucerire, Laura Savoie, 27 de ani, doctorand. Cei doi au făcut o nuntă secretă, în fața unui pastor creștin, apoi au plecat spre Montana, unde vor petrece luna de miere „pandemică”. Din cauza COVID- 19 planurile pentru o nuntă mare au fost anulate.

„Dennis și Laura sunt în luna de miere în acest moment, iar copiii lui sunt alături de ei”, a afirmat sursa. Vedeta din „Capcană pentru părinți” a declarat pentru revista People că credința este ceea ce a reunit perechea. „Suntem amândoi creștini și chiar de la început, Dumnezeu a fost prezent în relație, a explicat Quaid. Cred că de aici vine adevărata forță.”

Quaid și Savoie au planificat inițial o nuntă în aprilie în Hawaii, împreună cu o a doua recepție pentru familie și prieteni din Nashville. În final, din cauza pandemiei, cei doi au amânat festivitățile și au optat pentru un ceremonial intim. Cei doi miri au schimbat în sfârșit jurăminte tradiționale doar cu pastorul lor ca martor.


Oroare. CEO decapitat și dezmembrat în propriul apartament

De ce e necesar să îți dezinfectezi zilnic telefonul


„Toată lumea întreabă dacă te simți diferit ( n.r. – după ce ai fost declarat soț și soție) și cred că e un fel de sentiment de libertate”, a spus Quaid. „E o libertate cu adevărat că putem începe viața cu adevărat împreună. A fost cea mai uimitoare mireasă”, a adăugat el.

Actor îndrăgostit lulea: „Nu poți controla de cine te îndrăgostești”

Cuplul a început să se întâlnească în mai 2019, după ce a li s-a făcut cunoștință  la un eveniment de afaceri. Savoie, originară din St. Louis, a urmat Universitatea Pepperdine, și a obținut un master în contabilitate la Universitatea Notre Dame. „Îmi place cum este ea ca persoană. Persoana ei, inteligența, desigur, frumusețea ei. Și punctul ei de vedere asupra lumii”, a mai spus actorul.

La finele anului trecut Quaid a vorbit în presă după  ce s-a râs de el că se vede cu o iubită atât de tânără. El a spus că râde tot timpul și că e minunat că a început această relație care îl face cu adevărat fericit. „Oamenii vorbesc din perspectiva propriei vieți și, prin urmare, nu pot să comentez modul în care se simt; Nici măcar nu pot să mă enervez. Eu nu am fost în căutarea unui decalaj de vârstă sau a unei persoane mai tinere decât mine.

Am întâlnit-o la un eveniment de afaceri și apoi s-a dezvoltat relația. A fost dragoste la prima vedere. Nu poți controla de cine te îndrăgostești. Eu nu mă îndrăgostesc ușor. Am fost căsătorit de trei ori și aceasta este ultima căsătorie, știu că așa este. Simt că am un partener real în viață”, a mărturisit Quaid.

Actorul cu trei căsătorii la activ

Înainte de Laura Savoie, Dennis Quaid a ieșit cu Santa Auzina, cu care a fost fotografiat ultima dată în decembrie 2018. Cuplul, care a fost împreună de puțin peste doi ani, a început să se întâlnească după ce Quaid s-a despărțit de soția Kimberly Buffington, în 2016, cu care a avut un mariaj întins pe 12 ani. Fosta pereche și-a finalizat divorțul în aprilie 2018.

Quaid a fost anterior căsătorit cu actrița Meg Ryan. Căsătoria de 10 ani s-a încheiat în 2001. Și înainte de asta, Quaid a fost căsătorit cu actrița P.J. Soles, din 1978 până în 1983.

Sursa foto: Instagram / Dennis Quaid

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre