Simona Ionescu / Redactor Șef

Pozele cu fiul soților Beckham dezbrăcat fac înconjurul lumii! David și Victoria au apelat la specialiști în imagine

Pozele cu fiul soților Beckham dezbrăcat fac înconjurul lumii! David și Victoria au apelat la specialiști în imagine
Debutul lui Cruz Beckham pe coperta unei reviste, la vârsta de 17 ani, este criticată pentru „standardele duble”, în timp ce adolescentul apare fără cămașă și pozează numai în lenjerie.

Fiul cel mic al lui David și Victoria Beckham, care și-a sărbătorit, duminică, împlinirea a 17 ani, s-a dezbrăcat de cămașă și și-a dat și pantalonii jos, rămânând doar în boxerii albi,  într-o fotografie recentă. Ședința foto profesională, realizată lunile trecute, pentru ediția i-D „The Out Of Body”, servește drept trambulină pentru dorința lui de a avea un cuvânt de spus în industria muzicală.

Cruz Beckham a stârnit însă un val de comentarii neașteptate din partea fanilor după a apărut în această  fotografie provocatoare. Fanii îngrijorați au tras un semnal de alarmă luni seară, invocând fotografia controversată – care ar fi avut loc când el avea doar 16 ani – „drept obiectivare sexuală nerușinată a unui minor”, scrie Daily Mail.

Pe Twitter, un urmăritor a scris: „Cruz Beckham pe jumătate gol pe coperta unei reviste la 17 ani este un dublu standard .  Imaginează-ți indignarea dacă ar fi fost o fată de 17 ani”. Altcineva a comentat: „Cruz Beckham la  17 ani – considerați că sunt de modă veche, dar aceste fotografii îl fac să arate ca o prostituată drogată! Ce trist.”

David și Victoria Beckham, acuzați că și-au expus copilul încă minor

Coperta a provocat un răspuns similar și pe Instagram după ce a fost postată de adolescent luni seară. Un follower a comentat fotografia: „Azi împlinește 17 ani, așa că este un băiat de 16 ani în aceste imagini.  Un pic înfiorător.  Acesta este un copil pe care îl sexualizezi”.

Și mama adolescentului, Victoria Beckham, a distribuit imagini din pictorialul realizat de fiul său, pe contul ei de Instagram. Beckham senior a postat, la rândul său, pe Instagram, fotografiile cu Cruz de la şedinţa foto, fiind criticat şi el de fani într-o manieră similară.

Remarcând tatuajul cu fluture al lui Cruz, alţi utilizatori i-au reproşat părinţilor săi că i-au permis acest lucru, având în vedere că este ilegal să te tatuezi înainte de vârsta de 18 ani în Marea Britanie.

Trebuie menționat că familia Beckham e specialistă în strategii de imagine, iar acest pictorial fără îndoială și-a atins ținta: toată lumea vorbește despre el.

Cruz Beckham calcă pe urmele mamei: vrea să facă muzică

În revistă, Cruz acordă un interviu în care vorbește despre modul în care speră să se impună în industria muzicală – ceea ce l-ar face sa urmeze pașii mamei sale, Victoria Beckham, în această industrie. În ultimul timp, a lucrat cu Poo Bear, care este omul din spatele pieselor din epoca Usher’s Confessions și melodiilor din Purpose ale lui Justin Bieber.

„Tocmai am fost în studio de câteva ori și am făcut câteva melodii împreună”, a povestit Cruz Beckham.  Tânărul a mărturisit că răbdarea a fost cheia pentru a învăța cum să cânte la mai multe instrumente.  „Nu cred că te oprești vreodată din învățat, dar îmi iau ofer timpul pentru a vedea ce se întâmplă”, a spus el.

Cruz Beckham a fost fotbalist iar acum e fan Billie Eilish

Muzica însă nu este „prima lui dragoste”. Când era mai mic a vrut să fie fotbalist și a fost extrem de bucuros când a primit primul său contract la Arsenal. „Am crezut că vreau să fac fotbal și am făcut asta pentru o etapă, dar după m-am întors la muzică, mi-am dat seama: este exact ceea ce vreau să fac”, a recunoscut Cruz Beckham.

De ziua lui, Cruz Beckham s-a dovedit a fi un super fan teribil  al lui Billie Eilish, zâmbind încântat la un tort împodobit cu fotografia acesteia. Într-un videoclip distribuit pe Instagram de mama sa Victoria, sora Harper, 10 ani, și influencerul Harry Crawford, 19 ani, au aplaudat în timp ce Cruz se pregătea să sufle în  lumânări.

„Dragă Cruz, te iubim atât de mult.  La mulți ani de la mama, tata, Brooklyn, Romeo și Harper”, a fost mesajul trecut pe tort.  Adolescentul arăta la modă în timp ce și-a acoperit părul blond decolorat cu un hanorac de culoare roz.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre