Simona Ionescu / Redactor Șef

Primul cântăreț român care mărturisește cu cine împarte patul și cu cine a avut relații amoroase

Primul cântăreț român care mărturisește cu cine împarte patul și cu cine a avut relații amoroase
Chiar dacă au existat multe zvonuri legate de orientarea sexuală a multor artiști români, n-a răsuflat nimic până acum. Un cântăreț de muzică populară pune punctul pe I și spune tot adevărul.

Consideră că nu are de ce să se ascundă de ceea ce este cu adevărat. Un cântăreț de muzică populară și-a recunoscut orientarea sexuală.

Primul cântăreț român care mărturisește cu cine împarte patul. Cu cine a avut relații amoroase

Se numește George Craioveanu și reușește să le aducă zâmbetul pe buze celor care îi ascultă melodiile. Bărbatul de 44 de ani locuiește de 14 ani la Viena și a aruncat bomba în showbizz-ul românesc. Este primul artist care a vorbit despre orientarea sa sexuală, lucru de care nu se rușinează.

„Despre mine știe familia, știu prietenii”

”Da, așa este! Eu nu am de ce să  mă ascund, despre mine știe familia, știu prietenii. Locuiesc de 14 ani în Viena, suntem în 2021, de ce să mă feresc? Cariera mea nu a avut de suferit din cauza asta. Eu am cântat pentru sufletul meu, nu pentru bani. Nu am ascultat niciodată de bârfele oamenilor, eu mi-am văzut de drumul meu.

Dacă aș fi catalogat în vreun fel, părerea lor este inexistentă. Pentru că în muzica populară sunt foarte multe persoane gay care nu-și asumă asta de frica bârfelor. Dar ei se știu între ei. În lumea muzicii populare se știe despre foarte mulți interpreți, dar nu sunt asumați pentru că au cântări, contracte, din asta trăiesc.

Oamenii nu sunt deschiși pentru asta. Muzica tradițională românească este ascultată în general de oameni mai în vârstă care sunt mai limitați într-un fel. De asta nu sunt asumați cântăreții, ca să nu-si piardă pâinea.” , a spus cântărețul, în exclusivitate pentru Star Popular.

A fost prieten cu regretatul artist Aurelian Preda

Tot Craioveanu a amintit și de artistul și fostul moderator tv, Aurelian Preda, un bun prieten, care avea aceeași orientare sexuală. Cei doi s-au cunoscut într-o saună privată, la Viena.

”Am fost singurul solist de muzica populară care l-a ajutat pe Aurelian Preda, la Viena. Eram singurul prieten din Viena la care apela. Noi avem un grup de prieteni din gașca LGBT din care și el făcea parte. Așa ne-am cunoscut, într-o saună privată din Viena. Dacă ar fi trăit cred că și-ar fi asumat, nu cred că avea ceva de ascuns, era un om liber.”, a mai spus George Craioveanu.

„Așa a fost viața mea de când mă știu. Și când eram în România aveam iubit”

De asemenea, artistul a precizat că a avut relații cu mulți artiști români de muzică populară, cărora însă preferă să nu le dea numele.  ”Sigur că am avut relații amoroase cu alți interpreți de muzică populară, n-o să dau nume, dar am avut! Și nu doar cu unul.

Sunt un om liber, se știe că sunt singur, dar nu cred că viața privată a cuiva are legătură cu ceea ce face pe scenă. Când omul te cheamă să cânți, te cheamă pentru job-ul tău, vocea ta. Nu te cheamă să te întrebe cu cine ai dormit în pat.

Așa a fost viața mea de când mă știu. Și când eram în România aveam iubit. Dar am plecat în Viena, un oraș cosmopolit, unde oamenii sunt liberi, pot să facă tot ce doresc și nu sunt văzuți diferit.

Cei din comunitatea LGBT, oameni ca și mine, nu sunt huiduiți sau alungați. Noi suntem un popor ortodox și tradiția noastră ne face să fim mai retrași și mai vulnerabili în a gândi liber”, a încheiat artistul incredibilele dezvăluiri.

Sursă foto: starpopular.ro, kanald.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre