Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Charlotte e bucățică ruptă din prințul William! Micuța a împlinit 6 ani

Prințesa Charlotte e bucățică ruptă din prințul William! Micuța a împlinit 6 ani
Prințul William este un tată mândru și fericit. Prințesa Charlotte e bucățică ruptă din el și tocmai a împlinit șase ani.

Prințesa Charlotte este fiica ducilor de Cambrigde. Ca a doua născută a cuplului, ea este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul ei, Charles, tatăl ei, William, dar și frățiorul ei mai mare, prințul George. Micuța a împlinit șase ani pe 2 mai, iar mama sa a sărbătorit făcându-i o poză de colecție. Prințesa Charlotte e bucățită ruptă din prințul William. 

Deși au sânge regal, iar responsabilitățile sunt mari, ducii de Cambridge încearcă să le ofere celor trei copii ai lor toată normalitatea posibilă într-o astfel de situație. În urmă cu ceva timp, Rețete și vedete scria despre ducesa Kate, care este o mamă ca oricare alta. Își duce copiii la școală, are parte de haos în casă și își petrece timpul jonglând între obligații sociale, treburi de gospodină, dar și „stat cu gura” pe cei trei vlăstari regali, George, Charlotte și Louis. 

Prințesa Charlotte e bucățică ruptă din prințul William. Familia se distrează pe proprietatea de la țară

Prințesa Charlotte bucățică ruptă

Aniversarea prințesei vine la doar câteva zile după ce ducii au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Astfel, toată familia se distrează pe proprietatea de la țară, din Norfolk. Kate s-a specializat în ultima vreme în fotografii, fapt observat de către urmăritori. Astfel, pe pagina oficială de Instagram a familiei regale, ducesa a transmis o poză realizată cu fiica ei.

În imagine, Charlotte afișează un zâmbet dezarmant, ce amintește cu siguranță de tatăl ei, William. Părul blond, lung, este lăsat desfăcut pe umeri, iar rochia înflorată albastră completează perfect tabloul sărbătoritei. Practic prințesa este identică cu tatăl ei, lucru lesne de observat cu ochiul liber. Cu siguranță că William este un tată și un soț împlinit, cu așa familie frumoasă. 

Recent, mama lui Kate Middleton a dezvăluit că adoră să se joace în grădină cu nepoții ei. Astfel, copiii prințului William sunt lăsați să se bucure de ceea ce oferă copilăria, adică haine murdare, plantat în grădină alături de bunica lor, dar și multe jocuri și râsete sincere. 

Foto: Instagram

O mare actriță a fost găsită moartă. Cauza decesului urmează să fie stabilită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre