Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Diana a înfruntat-o pe Camilla. Ce replica a primit

Prințesa Diana a înfruntat-o pe Camilla. Ce replica a primit
Prințesa Diana „s-a simțit total supărată știind faptul că Camilla nu va dispărea din viața ei”, notează un biograf al casei regale.  Noi detalii despre confruntarea celor două ies la iveală.

Sătulă de veștile privind aventura soțului ei cu aceasta, prințesa Diana a înfruntat-o pe Camilla. Iar replica pe care a primit-o a lăsat-o perplexă. În niciun caz nu se aștepta la așa o grozăvie. Camilla, ducesa de Cornwall, a „supărat-o” pe prințesa Diana continuând să aibă o aventură cu prințul Charles, lucru care a dus la o confruntare față în față.

Reacția despre aventura ducesei de Cornwall cu prințul Charles a fost relatată chiar de prințesa de Wales. Biograful Robert Jobson a descris confruntarea în podcastul publicat pe platforma „HeirPod.”

Prințesa Diana a înfruntat-o pe Camilla

El le-a spus ascultătorilor: „Diana era un om absolut supărat de ceea ce se întâmplase și își dorea să apară și adevărul ei. Oamenii, atunci când vorbesc despre ei înșiși, tind să personalizeze lucrurile. A spus că sunt trei în căsătorie, desigur că au fost mai mult decât atât. Diana a avut relații cu Hewitt și nu numai”, scrie Express.

Jobson a continuat: „Dar cred că, din punct de vedere al iubirii, probabil că încă îl iubea pe prințul de Wales. El era soțul ei și se simțea total supărată că Camilla nu va dispărea din aceasta postură (de amantă). S-a apropiat de Camilla și Charles la o petrecere și le-a spus ce simte în legatură cu situația dată.

Răspunsul Camillei a fost succint: „Ai copiii. Care este problema ta?” Dacă oamenii pot realiza situația în care se afla prințesa, pot înțelege furia cu care trebuia sa trăiască. Ea, ca femeie căsătorită, cu doi copii mici, a fost prinsă într-o căsnicie nefericită”.

Diana a descris confruntarea pe casete audio

Diana a descris ea însăși confruntarea pe casetele care au fost transmise biografului ei, Andrew Morton. Ea a explicat: „I-am spus: Camilla, mi-ar plăcea să vorbesc cu tine. Camilla s-a arătat foarte incomodată, și-a lăsat capul în jos și a spus: Da, bine. Am spus: Camilla, aș vrea să știi că știu exact ce se întâmplă.

Și ea a răspuns: Nu știu despre ce vorbești. Și am spus: Știu ce se întâmplă între tine și Charles și vreau doar să știi asta. Și mi-a spus: Ai tot ce ți-ai dorit vreodată, toți bărbații din lume se îndrăgostesc de tine, ai doi copii frumoși. Ce ți-ai mai putea dori?. Și am spus: Îmi doresc soțul. Ea doar s-a uitat în jos dând de înțeles că nu poate face mai nimic în această direcție”.

Sursa foto: Instagram

Vede răspunsurile în interiorul minții. Daniel Tammet este considerat geniul secolului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre