Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William, flirt cu o femeie de 96 de ani: „O să roșesc”

Prințul William, flirt cu o femeie de 96 de ani: „O să roșesc”
În cadrul turneului din Scoția, prințul William a fost surprins în timpul unui flirt cu o femeie în vârstă de 96 de ani. Dialogul dintre cei doi este savuros.

Duminică, prințul William și-a continuat turul în Scoția la căminul de bătrâni Queens Bay Lodge din Edinburgh, unde s-a bucurat de înghețată – și de puțin flirt- cu unii dintre rezidenții căminului. Prințul William a început vineri singur mini-turneul, îndreptându-se spre Edinburgh în rolul său de Lord Înalt Comisar la Adunarea Generală a Bisericii Scoției. El a fost numit astfel de bunica sa Regina Elisabeta.

William s-a reunit luni cu soția sa, când Kate, în vârstă de 39 de ani, i s-a alăturat în Scoția. Una dintre ieșirile lor anticipate va fi o vizită la Universitatea St. Andrew, unde cuplul s-a întâlnit prima oară. Vizita lui William și Kate la Universitatea St. Andrews va fi o „călătorie pe linia amintirilor”, a spus Palatul Kensington. Ei sunt pregătiți să întâlnească studenții actuali și să discute despre modul în care au îndurat acest an dificil și sunt, de asemenea, pregătiți să se distreze pe plajă.

Prințul William, flirt cu o femeie de 96 de ani. Doamna a cerut un pupic

Vizita din Scoția s-a lăsat însă și cu câteva surprize. La căminul de bătrâni Queens Bay Lodge din Edinburgh, prințul William a avut parte de o situație de-a dreptul comică. 


În momentul în care ducele de Cambridge s-a așezat alături de Betty Magee, în vârstă de 96 de ani, și de nepoata ei, Kimberley Anderson, Magee era orice, dar nu timidă cu William. „Este obișnuit în aceste părți să dai o sărutare unei doamne pe obraz”, i-a spus ea prințului William, în vârstă de 38 de ani, în timp ce acesta stătea vizavi de ea la o masă.

„O, ești dulce. Mă vei face să roșesc”, a răspuns William. „Când regulile se vor relaxa mai mult, mă voi întoarce și te voi săruta pe obraz, Betty”, a răspuns prințul William.  În timp ce conversația lor continua, prințului William i s-a spus în glumă de către un angajat: „Ai putea să nu mai flirtezi cu rezidenții mei?” „Îmi pare rău”, a spus William râzând. „Încerc să nu, nu sunt sigur cine cochetează mai mult”.

Foto: Facebook

Ștefan Mihăilescu-Brăila uitase tot. Nu mai știa să citească și să meargă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre