Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. Unde a dus-o tânărul doctor

Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. Unde a dus-o tânărul doctor
La 48 de ani, Raluca Bădulescu trăiește cele mai frumoase momente alături de noul iubit. Și, pentru prima dată după 20 de ani, ea nu a mai plecat în Ibiza.

N-a mai fost niciodată în Vama Veche, dar a rămas impresionantă de frumusețea locurilor. Cum s-a distrat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. Unde a dus-o tânărul doctor

De când e împreună cu noul iubit, Raluca Bădulescu a întinerit. Cei doi au plecat și în prima lor vacanță, iar doctorul a dus-o la Vama Veche, un loc pe care vedeta l-a văzut pentru prima dată. Cei doi s-au distrat pe cinste, mai ales că acolo l-au avut aproape și pe Cătălin Botezatu, prietenul de-o viață al Ralucăi.

 

„M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc”

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche, nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni. M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc, un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”, a povestit Raluca Bădulescu pentru Ego.

Raluca are planuri mari: vrea să înregistreze piese în studio

Sunt puțini cei care știu că Raluca este și DJ, dar în ultima perioadă nu s-a mai ocupat de acest hobby. Rareș Grigore, iubitul cu 20 de ani mai tânăr, i-a dat însă poftă de viață, așa că are planuri mari. Vedeta nu exclude posibilitatea de a intra din nou în studio, unde să înregistreze piese noi, apoi să meargă la diferit petreceri.

Ea s-a lansat ca DJ la finalul lui 2019, sub titulatura de „Regina regească” și simte că a venit momentul să împletească moda cu muzica. Mai ales că e susținută tot timpul de tânărul doctor, de care Raluca a recunoscut că este foarte îndrăgostită.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre