Simona Ionescu / Redactor Șef

Răsfăț total din partea lui Pepe pentru soția lui, Yasmine. Nimeni nu ar fi crezut că poate face așa ceva  – Imagini exclusive

Răsfăț total din partea lui Pepe pentru soția lui, Yasmine. Nimeni nu ar fi crezut că poate face așa ceva  – Imagini exclusive
Pepe trăiește cu adevărat momente speciale alături de noua sa soție, a treia, cea care i-a și dăruit primul său fiu, pe Junior. Artistul nu mai prididește să își răsfețe soția.

Despărțirea lui Pepe de Raluca, mama fiicelor sale, a părut o greutate imposibil de trecut pentru artist. În timp ce Raluca se vedea deja cu altcineva, Pepe s-a trezit singur, părăsit și înșelat. A remediat însă rapid situația, când a reluat legătura cu make-up artista Yasmine, pe care o cunoscuse deja cu ani înainte, când aceasta l-a machiat pentru un eveniment. Apoi relația lor a avansat rapid. Au urmat vacanțe împreună, cadouri, iar apoi inelul de logodnă, căsătoria civilă și venirea pe lume a fiului lor.

Yasmine, soția lui Pepe, abonată la branduri de lux

Pepe a fost așa de fericit să anunțe nașterea  primului său fiu, încât a făcut anunțul pe scenă, la un concert. Alături de Yasmine a început să facă lucruri pe care, spun apropiații lui, nu le făcea înainte. O duce pe soția sa la concertele sale, de exemplu, ceea ce nu făcea cu Raluca, bunăoară. Sau la mare, în resorturile cu care a semnat contracte.

Și, mai ales, Pepe are o grijă deosebită să o răsfețe pe noua sa soție, mama fiului său. De când s-a căsătorit cu artistul, Yasmine poate spune că e o răsfățată a sorții și a bărbatului ei. Poartă numai genți și pantofi de la marile branduri de lux, are haine și accesorii scumpe și se bucură de vacanțe care mai de care.

Pepe la cratiță: își răsfață soția cu clătite pe care le prepară ca un maestru

Răsfățul lui Pepe nu se oprește aici. Dincolo de faptul că e un tată atent, pentru toți cei trei copii ai săi, Pepe are grijă să își încânte în mod deosebit noua jumătate. Aseară s-a pus să îi prepare clătite, și a făcut-o perfect, ca un maestru. Ar putea primi un premiu numai pentru cum știe să întoarcă clătitele din tigaie. „Chef clătitar” l-a lăudat Yasmine pe soțul său artist care, în perioada aceasta se bucură de un mare succes  cu ultima sa piesă, care e o puternică declarație de dragoste pentru soția sa și copiii săi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre