Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion a făcut marele anunț. Ce a spus despre el și Daliana

Răzvan Simion a făcut marele anunț. Ce a spus despre el și Daliana
În cadrul emisiunii „Neața”, Răzvan Simion a făcut marele anunț în legătură cu relația cu Daliana. Se pare că prezentatorul este pregătit pentru următorul pas în relație.

Răzvan Simion și frumoasa lui parteneră au strălucit de-a dreptul la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar alături le-au fost familia și prietenii. Răzvan Simion, bunul prieten al lui Dani, nu a venit singur la nuntă, ci însoțit de iubita lui, frumoasa arhitectă Daliana Răducan. Peste câteva luni, cei doi vor aniversa primul lor an de relație, însă abia acum au făcut totul public. 

Daliana Răducan a ales un costum alb, superb, care i-a venit de minune, dar și un make-up simplu, care i-a scos în evidență trăsăturile. La rândul său, Răzvan Simion a ales culoarea nude pentru costumul său. Amândoi arătau ca doi miri adevărați, ceea ce a pus fanii pe gânduri. În direct la „Neața”, fostul Lidiei Buble a făcut marele anunț. 

Răzvan Simion a făcut marele anunț. Pare pregătit să devină tătic

În cadrul matinalului pe care cei doi îl prezintă, Răzvan Simion degusta un smoothie. Dani Oțil l-a atenționat să nu-și păteze costumul pe care îl va purta la botezul fiului său și al Gabrielei Prisăcariu, moment în care fostul iubit al Lidiei Buble a surprins pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut.

”Dai pe ăsta și ce îți iei la botez? Nu te mai chem să știi!”, a spus Dani Oțil. „M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…”, a replicat imediat Răzvan Simion. Discuția a continuat. „Are și timp…”, i-a spus Dani Oțil colegului său. Răspunsul lui Răzvan a venit imediat și a fost unul hotărât. „La mine în trei luni e gata!”, a sugerat fostul Lidiei Buble. Nu se știe cu siguranță la ce s-a referit, dar cert este că Răzvan și noua lui parteneră arătau senzațional în costumele care aminteau de doi miri. Iar veștile mari în ceea ce-i privește nu trebuie neglijate în viitorul apropiat. 

Foto: Instagram

Joacă în același film. Ce personaje vor interpreta Kira Hagi și Michelle Obama

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre