Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion ne dă dreptate. Ce spune despre relația amoroasă cu Ramona

Răzvan Simion ne dă dreptate. Ce spune despre relația amoroasă cu Ramona
Ieri presa autohtonă specula o relație între Răzvan Simion și Ramona Olaru, fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu. Astăzi, Răzvan Simion ne dă dreptate. A spus tot despre relația amoroasă cu Ramona.

În presă au apărut zvonuri despre o presupusă relație între Răzvan Simion și Ramona Olaru. Cei doi nu confirmaseră nimic, însă existau surse care vorbeau despre cei doi. O sursă susținea că Răzvan și Ramona au fost surprinși tot mai apropiați în ultima perioadă. Colegii lor ar fi bănuit că între ei ar fi mai mult decât o prietenie. Flirturile dintre ei păreau evidente. „Răzvan și Ramona flirtează zilnic: Ne-am îmbrăcat la fel azi, Îți stă foarte bine, Azi este totul despre tine, Ramona etc.” Acum, Răzvan Simion ne dă dreptate.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, zice sursa care a lansat zvonul în presă, „dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.  Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a declarat aceeași sursă. 

Răzvan Simion ne dă dreptate. A spus tot despre relația cu Ramona 

Răzvan Simion ne dă dreptate

Retetesivedete.ro a scris ieri pe subiect că doar timpul va decide dacă cei doi chiar reprezintă cel mai nou cuplu din showbiz, sau dacă totul este o simplă fabulație. Iar astăzi, Răzvan Simion ne-a dat dreptate, chiar la emisiunea „Neața”. Prezentatorul a tranșat problema și a spus exact despre ce este vorba.

”Am rezolvat problema și cu 8 martie. Eu ieri am trecut printr-o zi în care am schimbat trei relații. Una cu Ramona, una cu Alexandra Stan și încă una. Deci, trei relații într-o zi. A fost foarte interesant, la fiecare oră mi se schimbă partenera”, a spus fostul partener al Lidiei Buble în emisiune, în timp ce discuta cu Dani Oțil. 

Deci cu alte cuvinte, Răzvan a spulberat orice dubiu cu privire la o relație cu Ramona Olaru. Ba chiar a râs și a dat o replică pe măsură. Ceea ce demonstrează că, cel puțin oficial, prezentatorul nu are în acest moment o relație, sau nu dorește să-și asume una. 

Cu cât s-a îmbogătit Oprah dupa interviul bombă cu ducii de Sussex

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre