Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacția prințesei Charlene după ce soțul ei, Albert de Monaco a petrecut o seară cu Sharon Stone

Reacția prințesei Charlene după ce soțul ei, Albert de Monaco a petrecut o seară cu Sharon Stone
Prințesa Charlene a împărtășit imagini cu ea zâmbind în fața unei biblii, în prima ei postare de când a fost externată din spitalul din Africa de Sud, acum o lună.

Aceasta a fost reacția Prințesei Charlene după ce soțul ei, Albert de Monaco a petrecut o seară cu Sharon Stone. În clipul care a fost postat duminică pe Instagram, prințesa, în vârstă de 43 de ani, poate fi văzută purtând un rozariu în timp ce era așează la o masă de lemn. Prințesa, care s-a născut și a crescut protestantă, dar s-a convertit la romano-catolicism „din propria voință și alegere”, în aprilie 2011, a scris pur și simplu: „Dumnezeu să binecuvânteze”, urmat de un emoji cu o inimioară.

Soția prințului Albert a fost internată sub un pseudonim la spitalul Netcare Alberlito miercuri, 1 septembrie, după o „urgență medicală” cauzată de complicațiile unei infecții ORL pe care a contractat-o ​​în mai. Ea a fost externată în ziua următoare, cu o declarație în care scria: „Alteța Sa este monitorizată îndeaproape de echipa Sa medicală care a spus că starea ei nu era îngrijorătoare”. Situația avea loc la doar câteva zile după ce Charlene a lansat un videoclip elegant care promovează o campanie anti-braconaj în Africa de Sud.

Charlenes-a converit la catolicism. E o privilegiată

Charlene a mărturist vara trecută că decizia sa de a se converti la romano-catolicism se datorează faptului că a găsit putere în religie și că face parte din tradiția Grimaldi. „Catolicismul este religia de stat (în Monaco). Dar pentru mine reprezintă mult mai mult. Valorile acestei religii mă ating profund și corespund perfect spiritului meu”.

Prima vizită de stat a lui Charlene la Vatican a avut loc în ianuarie 2013, împreună cu prințul Albert. Vizita cuplului regal a marcat 55 de ani de la întâlnirea părinților săi, prințul Rainier și prințesa Grace de Monaco cu papa Pius al XII-lea în 1957. „Experiența a fost extrem de intensă și emoționantă pentru mine”, a mărturisit prințesa.

În 2016, Prințesa Charlene de Monaco a vizitat din nou Vaticanul într-o ținută complet albă. S-a aflat ulterior că este una dintre puținele persoane cărora li se permite să nu poarte culoarea neagră în timp ce se întâlnește  cu Papa Francisc.

Numită „le privilége du blanc” în franceză sau „il privilegio del biacno” în italiană, tradiția specială este extinsă exclusiv reginelor și prințeselor catolice desemnate și este de obicei rezervată evenimentelor importante de la Vatican, cum ar fi canonizările, beatificările și cinele speciale.

Prințesei Charlene i se conferă acest privilegiu, alături de reginele Sofia a Spaniei, Paola a Belgiei, Mathilde a Belgiei, Letizia a Spaniei, Prințesa Marina de Napoli și de Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg. Altfel, protocolul normal pentru publicul papal impune ca doamnele să poarte o rochie neagră lungă cu guler înalt și mâneci lungi și o mantilă neagră.

Infecția sinusurilor o ține pe prinșesă în țara ei natală

Petrecând ultimele luni în Africa de Sud, sub tratament pentru infecția contactată, prințesa a ratat aniversarea de 10 ani a nunții sale și nu se așteaptă să se întoarcă în principat până în octombrie. Ea a fost supusă unei „operații de patru ore sub anestezie generală” în august – deși nu a fost clar dacă  aceasta a fost legată de infecția sinusurilor.

După operație, Charlene și Albert s-au revăzut, după ce monarhul și copiii lor au zburat în Africa de Sud. Atunci, fotografiile cu momentul îmbrățișării perechii au fost interpretate ca fiind „incomode” de către un expert în limbajul corpului. În primul său interviu de când s-a întors de la vizita soției sale din Africa de Sud, Albert a declarat revistei People „Este gata să revină acasă”.

Albert de Monaco a petrecut o seară cu Sharon Stone

În ciuda faptului că Prințesa Charlene a fost internată în spital după o „prăbușire bruscă”, sunt zvonuri cum că ruptura de prințul Albert, ar fi mai degrabă ceea ce o ține departe de Monaco, și nu problemele de sănătate. Săptămâna trecută, prințului Albert i s-a alăturat pe covorul roșu actrița Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, la premiera noului film din seria James Bond – a cincea și ultima interpretare a lui Daniel Craig în postura agentului  secret 007.

A fost a doua lor apariție împreună în mai puțin de o săptămână, ambii participând anterior la Gala Monte Carlo pentru sănătatea planetei din 23 septembrie 2021. Charlene a fost absentă de la eveniment.

Apariția în compania actriței Sharon Stone vine la doar câteva săptămâni după ce prințul Albert a respins zvonurile despre o ruptură în căsătoria sa – insistând că Charlene rămâne în Africa de Sud numai din cauza „complicațiilor medicale” care au urmat intervenției chirurgicale. Pe de altă parte, prințesa a spus oamenilor că speculațiile privind starea relației sale cu soțul său i-au „afectat” pe amândoi, și că nu a facut nici o remarcă pentru că „se concentrează mai mult asupra îngrijirii copiilor”.

Prințul Albert demontează zvonurile despre separare

Charlene s-a căsătorit cu prințul în 2011 și au împreună doi copii, gemenii de șase ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella. Prințul Albert a spus: „Nu  a părăsit Monaco pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva… Nu a plecat în exil. A fost doar o problemă medicală care trebuia rezolvată”.

El a adăugat că soția sa plănuise să călătorească în Africa de Sud pentru a reevalua munca fundației sale și pentru a petrece timp cu fratele și prietenii ei. Dar „șederea de 10 zile” a durat câteva luni din cauza infecției, despre care prințul a spus că a dus la „toate aceste complicații medicale”. Cu toate acestea, ultima dată când Charlene a fost văzută la Monaco a fost în ianuarie, iar timpul petrecut departe de soțul ei a stârnit speculații cu privire la situația dintre ei.

În ultimele săptămâni, revistele mondene din Europa au speculat febril că relația cuplului regal ar putea să se îndreptate spre divorț.  Revista franceză Madame Figaro a afirmat că imaginile „nu au reușit să-i convingă pe monegasci” pe fondul relatărilor că Charlene ar căuta o casă în Johannesburg.

Potrivit The Telegraph, apare întrebări fireaști: „Cât timp poate să rămână departe de copiii ei, de îndatoririle ei? Cât timp va rămâne lupta împotriva braconajului de rinoceri principala prioritate a Principesei de Monaco? Cât timp va continua Albert II de Monaco să suporte acest afront, care devine ridicol?”

Istoric: „pare o căsătorie aranjată”

Istoricul Philippe Delorme a spus că „mulți oameni au avut impresia că este o căsătorie aranjată” între Charlene și Albert, adăugând: „Albert a ales o soție care seamănă cu mama sa, iar Charlene s-a simțit în mod clar foarte rău în acest rol”.  Apoi, expert în limbajul corpului a declarat pentru FEMAIL că Charlene nu a arătat „nicio legătură emoțională” față de soțul ei, prințul Albert.

De altfel, Charlene a refuzat să se căsătorească cu prințul, dar ea a fost adusă înapoi prin intermedierea unui acord între prinț și mireasa sa reticentă, spunând că ar putea pleca odată ce i-ar fi oferit un moștenitor legitim. O sursă a spus la vremea respectivă: „Charlene va oferi un moștenitor, apoi, dacă lucrurile nu merg bine, va primi un acord generos de divorț odată ce va sluji un timp decent”.

Charlene a fost văzută plină de lacrimi în ziua nunții sale din 2011, iar la doar un an de la nunta lor, s-a scris că Charlene era „deprimată” pentru că nu reușise încă să rămână însărcinată.  Sarcina ei a fost anunțată în mai 2014, iar în decembrie acel an i-a născut pe gemeni.

Anul trecut, ea a recunoscut că viața ei este „foarte dureroasă”, spunând: „Am privilegiul de a avea această viață, dar îmi este dor de familia mea și de prietenii mei din Africa de Sud și sunt adesea tristă pentru că nu pot fi întotdeauna acolo pentru ei”, scrie Daily Mail.

Prințul Albert  chemat în instanță să-și recunoască al treilea copil nelegitim

Altfel, a fost un început de an tumultuos pentru prințesî, după ce a apărut știrea că soțul ei se confruntă cu un proces de paternitate pentru un copil născut în primii ani ai relației lor. Reclamanta în vârstă de 34 de ani spune că a avut o aventură pasională cu Albert, care a dus la nașterea fiicei lor, pe 4 iulie 2005. Albert a primit o scrisoare scrisă de mână de la copil, care acum are 15 ani, în septembrie anul trecut: „Nu înțeleg de ce am crescut fără tată și acum, când te-am găsit, nu vrei să mă vezi”.

Prințului i se cere acum un test ADN, pentru stabilirea paternității. Tot așa s-a dovedit că e tatăl altor doi copii nelegitimi născuți în anii 1990 și începutul anilor 2000. În ianuarie, Charlene a vorbit public pentru prima dată de la acuzații, cu Point de Vue: „Când soțul meu are probleme, îmi spune despre asta.  Îi spun des: „Indiferent ce e, sunt sută la sută în spatele tău. Voi sta alături de tine orice ai face, în vremuri bune sau rele”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre