Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf, totul despre căsnicie și divorț. Cum a fost forțat să facă „nunta de cristal”, când el o vroia pe Corina. „Sergiu Nicolaescu o premia pe Anamaria”

Reghecampf, totul despre căsnicie și divorț. Cum a fost forțat să facă „nunta de cristal”, când el o vroia pe Corina. „Sergiu Nicolaescu o premia pe Anamaria”
Măruță a lansat pe Youtube podcastul cu Laurențiu Reghecampf. Timp de 2 ore, antrenorul îndrăgostit de amantă și hulit de fosta soție și-a povestit viața și a dat explicații de ce s-a despărțit de Anamaria Prodan.

Cu mult bun simț, uneori cu umor, Reghecampf a răspuns multor acuzații aduse lui și actualei iubite. Au fost și câteva aspecte pe care nu le-a lămurit pentru că în studio era și Corina Caciuc, iar a doua zi era ziua ei. Împlinea 30 de ani pe 16 februarie. Nici Măruță nu a insistat din această cauză.

Laurențiu Reghecampf a părut elegant și a explicat cu blândețe, fără niciun fel de jigniri, etapa învolburată prin care trece. Din această cauză, în 7 ore de la difuzarea emisiunii, au fost aproape 2.500 de comentarii de felicitare și în care oamenii spuneau că l-au descoperit altfel decât i-a făcut Anamaria Prodan să creadă că este. Plus peste 20.000 de like-uri. În aceste ore, interviul a înregistrat 424.000 de vizualizări și, cu siguranță, Măruța va înregistra azi și în următoarele zile cel mai mare succes de când a început să facă podcasturi.

Legătura cu Corina este de 2 ani. El a căutat-o, ea n-are nicio vină

Reghe nu a vrut să vorbească despre tot ce s-a scris despre iubita lui, despre trecutul ei sau că comenteze cu adevărat despre ce au declarat unii așa-zis prieteni despre ea. A povestit, însă, de când o cunoaște și cum a început relația. A luat totul asupra lui, încercând să o protejeze de alte atacuri.

A cunoscut-o pe Corina în urmă cu un an și 8 luni sau 2 ani. Prima dată a văzut-o la un eveniment și i-a atras atenția. „Doar am văzut-o, apoi, după un timp, am luat legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.”, a mărturisit Reghecampf. Între el și Anamaria lucrurile nu mai mergeau bine, au fost niște discuții de care ea nu a vrut să țină cont. Antrenorul a lăsat să se înțeleagă că s-au produs în perioada în care impresara intrase în război mediatic cu frații Becali și cu Gigi Becali, erau după faza cu Dan Alexa.

„Au fost niște discuții între mine și Ana. Eu i-am cerut să se potolească cu niște chestii, să nu treacă peste o limită”, a spus Reghe. Însă ea i-ar fi motivat că ține de cariera ei și că așa trebuie să facă.

Reghe o exclude de tot din aceste probleme pe cea care i-a devenit amantă în acea perioadă și că nu din cauza ei s-a despărțit de soție, așa cum a susținut aceasta.

„ Chestia cu prostituția și ce mai vorbește ea… Mi se pare foarte jignitor, chiar și pentru ea. Pare că e o țață care trage de ceva și nu reușește. Am crezut-o mult mai sus față de ce face ea acum. Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că n-are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă. Și mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai punctat antrenorul Craiovei.

Reghe spune cum s-a trezit mire la „nunta de cristal”

Cătălin Măruță nu putea rata să-l întrebe pe Laurențiu Regheampf de ce, pe 1 iunie 2021, a făcut „nunta de cristal” cu Anamaria Prodan, iar peste două săptămâni a plecat de acasă definitiv, la iubita sa Corina. Acesta a râs și a spus că tot ce s-a întâmplat atunci a fost un scenariu și o regie create de Ana. Totul fusese aranjat de ea și e de părere că „dacă vedea Sergiu Nicolaescu ce a pregătit, o premia”.

Reghecampf a povestit episodul, iar imaginea de mai sus este de la „nunta de cristal” din 1 iunie 2021.

„Seara m-am întors din Emirate, iar dimineață m-am trezit cu ea și copiii în pat făcând poze. Nu știam. Totul era pregătit, restaurant biserică, invitați. Așa mi-a spus. Ea a făcut lucrul ăsta premeditat, ca să mă aibă pe mine la mână. Noi stăm numai să ne certăm, vine salvarea, poliţia, pompierii. Ce ai făcut aici? Hai să încheiem. Am luat-o deoparte și i-am zis că nu este ok ce a făcut, dar a insistat. Apoi a zis că dacă nu vreau anulează tot, dă telefoane la invitați, anulează… M-am gândit că ne facem de râs și am acceptat. M-am trezit la biserică, lume multă și cu trei camere de televiziune! Am greșit că am cedat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre