Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Camilla e fan înrăit al acestei legume și o mănâncă direct din grădină. Ce nu lipsește niciodată din dieta soției regelui Charles

Regina Camilla e fan înrăit al acestei legume și o mănâncă direct din grădină. Ce nu lipsește niciodată din dieta soției regelui Charles
Trecută de 70 de ani, regina Camilla are mare grijă de silueta ei. Soția lui Charles a optat pentru produse naturale și nu se abate de la dietă.

Din meniul regelui Charles și al reginei Camilla nu lipsesc niciodată ouăle. Suveranul își crește propriile găini la Highgrove.

Despre pasiunea Camillei pentru omletă a vorbit fiul acesteia, Tom Parker Bowles. De asemenea, pe pagina de Instagram a Clarence House a fost notat faptul că una dintre preparatele culinare preferate ale Suveranului sunt ouăle coapte cu brânză.

„Este vorba de această dietă ridicolă”

Într-o vizită la Singapore, Camilla a dezvăluit cât de important este pentru o persoană că mănânce sănătos și să introducă în dietă grăsimi bune, precum avocado, pește și migdale, susține revista Woman and Home. Totodată, Camilla a vorbit și despre beneficiile pe care lactatele le aduc organismului. „Este vorba de această dietă ridicolă, tăierea produselor lactate și a tuturor lucrurilor care sunt bune pentru oasele tale”, a declarat Camilla.

Ce le gătea Camilla copiilor când erau mici

La rândul său, Tom Parker Bowles, a vorbit cu ceva timp în urmă despre alegerile culinare ale Camilei. El a spus că își va aminti mereu de ce gătea Camilla în copilăria sa, de la tocănițe de pui la fripturi de la măcelarul local, plăcinte tradiționale (Shepherd’s Pie), somon la cuptor. Și săptămână de săptămână, familia se delecta cu pui prăjit.

Acestea sunt alimentele pe care Camilla le-a scos din dietă

Pe de altă parte, sunt alimente pe care regina Camilla nu pune gura. ”Îmi plac ardeii iuți, condimentele și usturoiul. Iar Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a mai spus fiul Camillei, Tom, potrivit Dcmedical.ro.

De asemenea, regina a mărturisit la un moment dat că adoră să mănânce mazăre crudă direct din grădină: „Vă spun ce îmi place cu adevărat: să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă o iei direct din păstaie, este delicioasă și foarte dulce. Îmi duc toți nepoții în grădină și petrec ore întregi mâncând mazăre”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre