Simona Ionescu / Redactor Șef

Românul Sebastian Stan s-a transformat în Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson. Cum a fost posibil. FOTO

Românul Sebastian Stan s-a transformat în Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson. Cum a fost posibil. FOTO
Sebastian Stan, românul cunoscut pentru rolul lui „Bucky Barnes” din filmele Marvel, sa transformat în Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson. Imaginile fac senzație pe internet.

Sebastian Stan este celebru la Hollywood, fiind cunoscut pentru rolul lui Bucky Barnes din creațiile Marvel. Înainte să în joace pe Barnes, Sebastian Stan a jucat în numeroase alte producții cunoscute, precum The Covenant, Rachel Getting Married și Black Swan. A apărut și în seriale cu mare succes la public, precum Gossip Girl și Once Upon a Time. Recent însă, Sebastian Stan a pus mâna pe un nou rol, astfel că s-a transformat în Tommy Lee Jones, fostul soț al Pamelei Anderson. 

Sebastian Stan joacă într-un film despre viața Pamelei Anderson. Acesta e construit în jurul controversatei înregistrări pentru adulți pe care a făcut-o actrița. Sebastian Stan și Lily James sunt. protagoniștii filmului Pam & Tommy, ce prezintă relația tumultuoasă dintre Pamela Anderson și soțul ei (timp de 3 ani), toboșarul trupei Motley Crue, Tommy Lee Jones. 

Sebastian Stan s-a transformat în Tommy Lee. Cum s-a pozat, alături de Lily James 

Recent, pe paginile de Instagram ale lui Sebastian Stan și Lily James, au apărut imagini cu cei doi transformați în personajele lor, iar asemănarea este izbitoare. Lily și Sebastian au recreat o fotografie celebră realizată cu mulți ani în urmă de Anderson și Tommy Lee, iar fanii sunt în delir. 

Sebastian Stan

Romanul a urcat pe Instagram și o fotografie îmbrăcat în costumul Tommy Lee, ca un omagiu adus personajului iconic pe care îl interpretează. „Nu ne oprim din a ne juca pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că nu ne mai jucăm.- Tommy Lee”, au fost cuvintele lăsate de Sebastian Stan la descrierea pozei. 

Cel mai recent, Stan a apărut în seria Disney Plus „Șoimul și soldatul de iarnă”, reluându-și rolul din Universul cinematografic Marvel, în timp ce Lily James este cunoscută pentru rolurile de lung metraj, inclusiv „Cenușăreasa”, „Șoferul bebelușului”, „Ora cea mai întunecată” și „Mamma Mia! Iar începem.”

Foto: Facebook, Instagram

Mister Europa 2021, faza de vot. Românul are puțini susținători

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre