Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner le oferă câteva sfaturi femeilor despărțite sau divorțate. „Este o criză mondială a bărbaților…”

Rona Hartner le oferă câteva sfaturi femeilor despărțite sau divorțate. „Este o criză mondială a bărbaților…”
După două divorțuri la activ, Rona Hartner a devenit mai puternică și conștientă de propria sa valoare.

N-a fost niciodată o feministă și a încercat mereu să-și salveze căsnicia, însă nu s-a mai putut. Și atunci l-a ales pe Dumnezeu.

Rona Hartner le oferă câteva sfaturi femeilor despărțite sau divorțate. „Este o criză mondială a bărbaților…”

A ținut cu dinții de cele două căsnicii, a fost și la psihologi, dar nimic nu a dus la salvarea mariajului. Ultimul divorț de francezul Herve Camilleri, a făcut-o să tragă o concluzie: bărbații nu mai sunt ce au fost. Și, decât o femeie să sufere într-o relație toxică, mai bine trăiește singură. La un moment dat va veni și cel care va fi pentru ea.

Li se spune că ei au voie să facă orice, că sunt bărbați și că lor li se iartă, că ei au voie în stânga și în dreapta

”Sunt orice, dar nu sunt vreo feministă. Nu sunt adepta divorțului, cu toate că am două la activ. Am încercat mereu să salvez căsătoria, trecând pe la psihologi, pe la consilieri conjugali. Dar n-a mai fost posibil. Când simți că ai dat tot ce ai putut mai bun și vezi că nu mai e speranță, mai bine oprești relația. Bărbatul trebuie să fie în genunchi în fața femeii, fără ca femeia să-l oblige, să o ajute, ca apoi și ea să-l ajute să fie mai bun.

Căsătoria, după părerea mea, este cea mai frumoasă formă de relație. (…) Din nefericire, în ziua de azi, educația bărbaților lasă mult de dorit. Li se spun fraze care sunt considerate de preoți chiar satanice. Li se spune că ei au voie să facă orice, că sunt bărbați și că lor li se iartă, că ei au voie în stânga și în dreapta. Este o criză mondială a bărbaților. Nicio femeie nu ar divorța, nu ar fi singură, dacă bărbații ar fi cum erau pe vremuri”, a spus vedeta pentru Ego.

”Le sfătuiesc pe femei să aibă un ”hopa attitude”, să treacă mai departe”

Pentru că e o femeie trecută prin viață, Rona consideră că le poate da un sfat bun doamnelor care sunt divorțate sau despărțite. ”Le sfătuiesc să aibă un ”hopa attitude”, să treacă mai departe. La urma urmei, ne naștem singuri și murim singuri. Bucuria pe care o avem în suflet este turnul nostru de apărare, și, împotriva unei bucurii sfinte interioare, diavolul nu poate face nimic.

Dacă însă ești abătută, diavolul te târăște în tot felul de chestii, până te va omorî. Dacă ne lăsăm pradă singurătății, ne halește cel rău cu pene cu tot. Așa că, atenție, trebuie să fim foarte pe fază în momentele în care am avut un eșec în dragoste. Încurajez să se bucure de partea bună a vieții, să nu se uite la ceea ce le lipsește, să se bucure de ceea ce au.

E bine să mai ieșim din opulența unei vieți de cuplu și să ne bucurăm de abundența iubirii lui Dumnezeu în viața noastră. Vă iubesc, Doamne ajută!”, s-a destăinuit cântăreața.

Sursă foto: ego

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre