Simona Ionescu / Redactor Șef

Russell Crowe are planuri de însurătoare. Adevărul despre iubita lui, cu 27 de ani mai tânără

Russell Crowe are planuri de însurătoare. Adevărul despre iubita lui, cu 27 de ani mai tânără
Se zvonește că Russell Crowe ar fi la un pas de logodnă după ce s-a întâlnit cu Britney Theriot timp de aproape doi ani. După o primă căsătorie eșuată încheiată după ce nevasta sa a fugit cu un dansator, celebrul actor se pregătește să spună „Da” din nou. Și nu oricum. Trage tare.

Actorul în vârstă de 57 de ani, Russell Crowe trage tare, are planuri de însurătoare. Scopul e să slăbească rapid, să reintre în forma care l-a consacrat în „Gladiatorul” ca să poată să își prezinte onorabil mireasa în fața altarului.

Russell Crowe are planuri de însurătoare

Apropiații lui povestesc că actorul că face „tot ce poate”, inclusiv meciuri regulate de tenis cu partenerul său entuziast de fitness, pentru a slăbi și a fi într-o formă fizică excelentă în vederea marelui eveniment.

Russell Crowe trage tare, are planuri

„Vrea să meargă spre altar arătând cel mai bine”, a declarat o sursă pentru revista Women’s Day, scrie The List.  „Vrea să poată ține pasul cu Britney”, a mai adăugat aceasta. viitoarea doamnă Crowe este o tinerică. Destul de necunoscută.

Dar cine este Theriot și când a început relația lor?

Cuplul s-a intersectat pentru prima oară pe platourile de filmare din „Broken city” în 2013 (singurul film al lui Theriot, de altfel). La momentul respectiv, Crowe era căsătorit cu fosta soție, Danielle Spencer.  Cu toate acestea, abia în 2019, Crowe și Theriot au văzuți pentru prima oară împreună în ipostaze romantice. „Lucrul bun este că au avut mult timp să se cunoască și au discutat despre ceea ce vor de la o relație”, a explicat sursa.

În timp ce Meaww a dezvăluit că Britney Theriot nu joacă în prezent și își concentrează în schimb aspirațiile de carieră pe proprietăți imobiliare, presa a remarcat, de asemenea, că i s-a acordat o „mulțumire specială” în filmul lui Russell Crowe din 2020, „Unhinged”.

În ceea ce privește gândurile sale cu privire la viitorul alături de Russel Crowe, Theriot speră să întemeieze o familie cu actorul, care este cu 27 de ani mai mare și are deja doi băieți adolescenți, Charlie și Tennyson,  din prima sa căsătorie.

Divorț de șase ani

Russell Crowe s-a despărţit, în 2012, de fosta lui soţie, Danielle Spencer, care l-a părăsit pentru dansatorul Damian Whitewood. Divorţul lor a fost finalizat abia şase ani mai târziu, după 15 ani de căsnicie.

Russell Crowe trage tare, are planuri de însurătoare.

Apropiaţii au condamnat-o pe Danielle pentru că l-a părăsit pe Russell, care era un bărbat de casă, un tată exemplar pentru fiii lor şi o adora. Starul a scăpat să-i dea jumătate din averea de 100 de milioane de dolari fostei soţii.

Viitoarea doamnă Crowe își dorește proprii copii

Apropiații cuplului spun că partenera lui Crowe  plănuiește să îi facă și alți urmași. „De exemplu, își dorește copii. Ceea ce este un alt motiv pentru care l-a luat într-o călătorie de fitness. Iar el vrea să rămână în Australia. Din fericire, Britney Theriot nu vrea să-și aibă familia nicăieri altundeva”, a spus insiderul pentru revista citată.

Deși Crowe și Theriot nu sunt încă logodiți, sursa a continuat spunând că există deja discuții în cuplu despre cum va fi nunta lor. Crowe ar prefera să se căsătorească într-o ceremonie liniștită, în timp ce Theriot ar dori „o nuntă mare”.

Sursa foto: Instagram, Media-Mode.com

Tom Cruise face scandal. Totul e legat de premiile „grele” pe care le-a primit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre