Simona Ionescu / Redactor Șef

Salma Hayek era să moară de COVID-19 și a rămas cu sechele

Salma Hayek era să moară de COVID-19 și a rămas cu sechele
De la izbucnirea pandemiei multe vedete au ajuns la spital cu complicații severe cauzate de COVID-19. Unele chiar au murit.

Abia acum s-a aflat că actrița Salma Hayek era să moară de COVID-19 și a rămas cu sechele. Vedeta a dezvăluit totul, vorbind despre lupta sa cu COVID-19. Ea a povestit într-un interviu acordat recent că a contractat boala la începutul pandemiei și că a petrecut două luni în izolare în stare gravă, relatează CNN.

„Doctorul meu m-a implorat să merg la spital fiindcă eram atât de rău. I-am spus ‘Nu mulțumesc. Prefer să mor acasă’”, a declarat aceasta într-un interviu acordat revistei Variety.

Salma Hayek era să moară de COVID-19

Salma Hayek a avut zile. Ea a petrecut șapte săptămâni în autoizolare la domiciliul ei. I-a fost așa de rău și starea i se agravase așa de mult încât a necesitat să fie trecută pe oxigen, la un moment dat. Au trecut luni bune de la eveniment, dar vedeta a rămas cu sechele. Recuperarea, în cazul ei, nu este încă definitivată.

Salma Hayek superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Deși s-a întors pe platou pentru a începe filmările la viitorul lungmetraj „House of Gucci” al regizorului Ridley Scott, Hayek afirmă că încă nu și-a recuperat energia pe care o avea odată.

Ce rol are Salma Hayek în „House of Gucci

Actrița este ultima vedetă care a vorbit în public despre lupta sa cu COVID-19. Salma Hayek a împlinit 54 de ani în toamna anului trecut  și arată minunat. Actrița are un corp perfect, care poate rivaliza cu cel al modelelor care defilează pe podiumurile de modă. Salma Hayek o joacă pe clarvăzătoarea Pina Auriemma în filmul lui Ridley Scott „House of Gucci”, informează deadline.com.

Actrița de origine mexicană Salma Hayek – nominalizată la Oscar pentru rolul titular din „Frida’ (2002) – li s-a alăturat lui Al Pacino, Jeremy Irons, Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Mădălina Ghenea și lui Jack Huston în distribuția filmului produs de studiourile MGM și de Scott Free Productions, compania veteranului regizor Ridley Scott (83 de ani).

 Au apărut primele imagini din  House of Gucci

Acțiunea filmului este plasată în jurul asasinării lui Maurizio Gucci (Adam Driver), nepotul legendarului creator de modă Guccio Gucci. În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani (Lady Gaga), Maurizio Gucci era președintele casei de modă înființate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 și condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016.

Sursa foto: Instagram

Demi Lovato nu mai vrea să fie femeie. Anunțul care aruncă în aer internetul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre