Simona Ionescu / Redactor Șef

Sânziana Buruiană s-a făcut fată de casă. Familia ei va fi mai numeroasă

Sânziana Buruiană s-a făcut fată de casă. Familia ei va fi mai numeroasă
Zilele în care Sânziana Buruiană apărea în ținute provocatoare la televizor au luat sfârșit cu mult timp în urmă. S-a făcut fată de casă.

Blonda cu ochii verzi și forme voluptoase Sânziana Buruiană (36 de ani) nu mai apare atât de des la televizor, iar atunci când o face este într-un mod decent și responsabil. A devenit o mamă și o soție model, iar acum este pe cale să nască cel de-al doilea copil, scrie monden.ro.

Sânziana Buruiană s-a făcut fată de casă

Zilele în care Sânziana Buruiană apărea în ținute provocatoare la televizor au luat sfârșit cu mult timp în urmă. Frumoasa blondă a reușit să uite de scandaluri și de evenimentele mondene. Nu mai apare atât de des la televizor și nici în presa tabloidă, iar paparazzi nu mai sunt pe urmele ei ca odinioară. Blonda este căsătorită cu fotbalistul Nicolae Zuluf și au o fetiță minunată pe nume Iza care le ocupă tot timpul.

Sânziana Buruiană a devenit cu totul altă persoană de când este părinte. Nu doar că este mai responsabilă și răbdătoare, însă s-a schimbat și ca om.

Acum vedeta nu se mai dă în spectacol, nu mai cântă și dansează cu fiecare ocazie. Știe că Iza are nevoie ca mama ei să aibă o imagine publică bună, așa ca face tot posibilul să ducă aceasta îndatorire la bun sfârșit.

Fosta divă mai are puțin și-și aduce pe lume cel de-al doilea copil, tot o fetiță

Vestea că Sânzi este din nou însărcinată i-a bucurat pe toți fanii ei. Fosta divă va aduce pe lume cel de-al doilea copil, în noiembrie, o fetiță. Însă de data aceasta este pregătită. Dacă prima sarcina i-a adus multe griji și emoții, acum este gata și pregătită pentru orice.

Sânziana Buruiană, fiica unei judecătoare

Mama Sânzianei Buruiană este judecătoare, iar tatăl este funcționar public, dar i-a lăsat Sânzienei mână liberă, să își urmeze pasiunea pentru showbiz.

Sânziana a recunoscut că s-a întâmplat să-i supere de câteva ori: „Mama și-a dat seama că am înclinații artistice și m-a dus de mică la cursuri de teatru”, declara Sânziana Buruiană.

Puțini știu că, totuși, Sânziana Buruiană este absolventă a Academiei de Studii Economice și este licențiată în economie. Primul contact cu viata mondenă l-a avut în clasa a IX-a, când a devenit Miss la școală. Apoi, în timp ce era mereu în mijlocul evenimentelor mondene, Sânziana a dovedită că este un om sensibil și a răspuns cu bucurie unor solicitări de a se implica în ajutarea unor copii bolnavi.


Ce fac copiii Elenei Băsescu când tăticul lor se însoară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre