Simona Ionescu / Redactor Șef

Scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy. Ce face Carla Bruni

Scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy. Ce face Carla Bruni
În 2008 toată suflarea l-a invidiat pe președintele Franței. A fost anul în care s-a căsătorit cu frumoasa cântăreață Carla Bruni. Și mai mult decât atât, l-a făcut tată de fată, el mai având, din alte relații, trei băieți mari.

Zilele acestea s-au petrecut scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy. Protagonioștii sunt soția sa, celebra Carla Bruni, și fiul  ei. În afara fetiței pe care a făcut-o cu fostul președinte francez, celebra artistă mai are un băiat. Aurélien Enthoven  are 19 ani. Cântăreața a salutat întoarcerea fiului ei din Statele Unite pe notele Stand by Me. Iar cei doi au cântat împreună, dovedind că așchia nu sare departe de trunchi. Adolescentul este și el foarte talentat în muzică.

Singurul fiu al Carlei Bruni s-a născut din relația cu filosoful Raphael Enthoven. El este un spirit liber. Chiar dacă  mai are puțin până să împlinească 20 de ani, Aurélien se împarte între casa din Paris, studiile sale în Marea Britanie și noua sa viață la New York.

La fel ca mama lui, care a părăsit țara natală la vârsta de 8 ani, a studiat în Elveția, a călătorit pe glob călcând pe podiumurile celor mai importante capitale ale modei,  Aurélien iubește să se simtă cetățean al lumii și nu renunță la călătoriile sale intercontinentale nici în vremuri de pandemie.

Scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy

Cu toate acestea, fiul modelului italo-francez nu-și uită rădăcinile și se întoarce periodic la mama sa Carla, soțul ei Nicolas Sarkozy și sora sa mai mică Giulia Sarkozy. Așa cum s-a întâmplat acum câteva zile cu ocazia sărbătorilor de Paște, pe care Aurélien le-a sărbătorit în familie, acasă la mama sa.

Când și-a văzut fiul întors acasă, Carla Bruni a fost așa de emoționată încât nu a putut rezista să nu cânte, acompaniată la chitara bas de fiul ei, care este un mare iubitor de muzică rock și heavy metal, dar apreciază și sunetele de ritm și blues, scrie Elle.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)


În videoclipul care surprinde momentul, postat de mândra mămică pe rețelele sociale, puteți auzi vocea Carlei, care îi dă ritmul lui Aurélien. Acesta,  așezat pe treptele scării casei, cântă la chitară. Un, doi, trei, patru. Câteva note sunt suficiente și tema muzicală se distinge. Este Stand By Me, piesa capodoperă a artistului Ben E. King.

Scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy

Un minut de mare emoție pentru Carla Bruni care nu apare niciodată în clip, dar își încredințează sentimentele vocii sale delicate și ușor răgușite în timp ce cântă despre certitudinile pe care dragostea le poate oferi chiar și în cea mai întunecată noapte, unde „luna este singura lumină care se vede ”. „Basistul meu preferat a venit acasă astăzi. Dar ce fericire!”, a scris artista în postarea făcută în trei limbi diferite, italiană, franceză și engleză.

Carla Bruni își implică fiul în experimentele sale muzicale

Nu este prima dată când Carla Bruni își implică fiul în unele dintre experimentele sale muzicale. Deja anul trecut cântăreața i-a cerut băiatului să participe la videoclipul piesei sale Un grand amour. Un videoclip romantic și delicat filmat în alb și negru în care o serie de cupluri de toate vârstele și genurile se întâlnesc și se separă în ritmul dansului.

Acordând atenție diferitelor personaje care se succed, este de asemenea posibil să-l vedem pe Aurélien Enthoven învârtindu-se într-un fel de vals cu bunica lui maternă, Marisa Bonini, ea însăși actriță și pianistă. Strâns într-o îmbrățișare caldă, băiatul îi ia capul bunicii în mâini și îi sărută fruntea.

Sursa foto: Instagram

Cristina Cioran, despre Gabi Bădălău și nasul tăiat al Biancăi Drăgușanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre