Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări în viața amoroasă a Lidiei Buble. Cine este noul bărbat cu care s-a afișat

Schimbări în viața amoroasă a Lidiei Buble. Cine este noul bărbat cu care s-a afișat
A venit și momentul în care Lidia Buble pare că și-a modificat statutul. Din femeie singură într-una cu o relație. Cine este bărbatul care îi este alături.

După despărțirea de Răzvan Simion, n-a mai lăsat pe nimeni să pătrundă în viața ei. Recent, însăși Lidia Buble a lăsat să se înțeleagă că nu mai e singură.

Schimbări în viața amoroasă a Lidiei Buble. Cine este noul bărbat cu care s-a afișat

L-a uitat definitiv pe Răzvan Simion și a simțit nevoia unei prezențe masculine în viața ei. Jurnaliștii de la Cancan au văzut-o pe frumoasa artistă la plajă, pe malul Mării Negre. Dar nu cu vreo prietenă sau soră, ci alături de un bărbat în compania căruia părea că se simte foarte bine. Vedeta arăta splendid într-o cămașă albă oversized, ochelari de soare și un turban pe cap și zâmbea tot timpul. Semn că prezența tânărului îi era prielnică. Cei doi au stat câteva ore la plajă, apoi au plecat discret.

Vacanță de vis în Ibiza

Tot Lidia a postat recent alte fotografii din Ibiza, în compania unui tip bine făcut, despre care se vehiculează că ar fi iubitul ei. Vedeta s-a fotografiat în timp ce se delecta cu un pahar cu vin roșu și câteva preparate culinare delicioase. Se pare că tot trecutul a fost dat uitării de Lidia Buble, iar acum își ia revanșa pentru perioada în care a suferit.

Se înțelege cu Răzvan mai bine decât înainte

Cât privește relația cu Răzvan Simion, cei doi lucrează și acum împreună și se pare că se înțeleg extraordinar. Cea care a dat-o de gol a fost buna sa prietenă, cântăreața Jo, invitată în podcast-ul „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul «tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești. Să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești». Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo.

Sursă foto: cancan, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre