Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep se mărită, e nuntă-n cartierul Primăverii

Simona Halep se mărită, e nuntă-n cartierul Primăverii
Parafrazând melodia interpretată magistral de regretatul Ștefan Bănică senior „Gioconda se mărită, e nuntă-n cartier”, vă informăm ce s-a aflat despre viitorul campioanei noastre Simona Halep.

Simona Halep este deja la Roma unde luni începe turneul Italian Open, al cărui trofeu îl deține. Sportiva cu care ne mândrim ne-a arătat tuturor că este o persoană deșteaptă, plăcută, haioasă. A plănuit în detaliu, inclusiv când se va mărita.

Simona Halep se mărită, e nuntă-n cartierul Primăverii

Simona Halep a câștigat o adevărată avere și este în topul celor mai bogate femei din România. Sportiva noastră a avut un an 2020 dificil, din cauza turneelor amânate şi a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar şi aşa, Simona Halep a câştigat 3 turnee (Dubai, Praga şi Roma) şi a terminat anul pe locul 2 WTA.

Întrebată ce îi lipsește pentru a fi pe deplin fericită, Simo a răspuns fără să se gândească prea mult: un copil. Totul este pregătit. Vila care arată ca un palat, din cartierul bucureștean Primăverii, este restaurat în totalitate, Toni Iuruc i-a dovedit cât de mult o iubește.

Toni Iuruc i-a dovedit Simonei Halep cât de mult o iubește
Vila Simonei Halep din cartierul Primăverii este restaurat complet

Când ar putea fi nunta Simonei Halep

Marele eveniment ar putea avea loc chiar înainte de French Open care va începe pe 30 mai.

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare.

Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor. Ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au spus apropiații, citați de playtech.ro.


Simona Halep și iubitul, vacanță la aer curat. Au fost primiți cu pâine și sare

Simona Halep înregistrează încă un record. Are doar 29 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre