Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley rupe inimile: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”

Smiley rupe inimile: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”
E fericit și parcă vrea ca asta să arate întregii lumi. Smiley își serbează ziua de naștere și a ajuns la momentul destăinuirilor.

Pe 27 iulie 2021, Smiley a împlinit 38 de ani. E un tată fericit, un bărbat împlinit și un artist cu o carieră de invidiat. Ce a spus artistul în această zi specială.

Smiley, confesiuni de suflet la ceas aniversar

E pentru puținele momente în care Smiley a devenit nostalgic. Cu puțin timp în urmă, artistul și-a pus sufletul pe tavă pe pagina sa de instagram. Cei mai buni prieteni au apreciat și i-au urat tot binele din lume.

„Am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor”

„Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele. Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam ca până la 38 e o eternitate.

Au trecut ca o clipă… Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viața mea ar arăta tot așa… Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte.

Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…

Sunt bucuros, ca un muritor, pur si simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare. Pentru că iubesc și primesc iubire. Pentru ca tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a fost mesajul artistului.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre