Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Justin Bieber a luat o decizie radicală. Îl privește direct și pe el

Soția lui Justin Bieber a luat o decizie radicală. Îl privește direct și pe el
Cuplul Justin și Hailey Bieber ține de mult timp prima pagină a ziarelor mondene. Detalii din căsnicia lor ies la iveală. Recent vedeta a trebuit să demonteze zvonurile că ar fi însărcinată. Replica e: „Internetul e amuzant”. Asta însă a pus-o pe gânduri.

Soția lui Justin Bieber a luat o decizie radicală. Sătulă de zvonurile care circulă pe internet despre ea, vedeta a decis să pună stop. Hailey Bieber își restricționează utilizarea Instagramului la două zile pe săptămână. Între timp, încearcă să-și dea seama cine este „ca femeie și soție”. Asta, după ani întregi în care modelul american s-a comparat cu ceilalți.

Hailey Bieber și-a exprimat decizia de trăi fără să folosească Instagram în timpul săptămânii. Într-un interviu acordat Harper’s Bazaar recent, supermodelul în vârstă de 24 de ani a recunoscut că folosirea zilnică a platformei de socializare i-a influențat stima de sine și fericirea. Nu în sensul cel mai pozitiv.

„Când vine vorba de social media, cu siguranță am trecut prin atât de multe comparații”, a reflectat ea.  „Comparându-mă cu alte persoane, comparându-mă cu alte persoane, simțind că am nevoie de acest tip de corp pentru a mă simți bine cu mine”. Ea a continuat: „Poate fi o gaură atât de întunecată încât să cazi în ea și să nu mai ai ieșire Se poate întâmpla atât de repede și de ușor”.

Soția lui Justin Bieber a luat o decizie radicală

După ani de zile în care a încercat să navigheze printre toate provocările online, soția lui Justin Bieber a spus că s-a trezit devenind din ce în ce mai critică față de sine. „Realitatea este că oamenii își arată tot ce pot și ascund restul mult timp pe social media. Vedeți doar o porțiune foarte mică din ceea ce persoana respectivă permite lumii să vadă”.

Soția lui Justin Bieber a luat o decizie radicală. Îl privește direct și pe el

În cele din urmă, fosta dansatoare de balet și-a dat seama că trebuie să-și ia „o pauză” de la a se privi pe sine și pe ceilalți pentru a fi cea mai bună versiune a ei. Totul s-a declanșat în urma rumorilor că ar fi însărcinată. După nenumărate speculații cum că ar urma să nască, vedeta le-a transmis fanilor că doar a mâncat ceva mai mult decât de obicei. Dar a fost un moment de meditație asupra amprentei pe care o lasă internetul în viața ei.

Așa că a decis să stea pe internet doar de două ori pe săptămână. „Am doar 24 de ani și încă îmi dau seama cine sunt ca femeie. Cine sunt în cariera mea.  Cine sunt ca soție”, a explicat ea. Când ceva trebuie să fie postat în timpul săptămânii, Hailey a explicat că un angajat încarcă conținutul. „A trebuit să mă îndepărtez.  Toată lumea are nesiguranțe. Doar pentru că oamenii îmi spun că sunt frumoasă? Nu așa o văd și nu așa mă simt tot timpul”, susține Hailey Bieber.

În timp ce lupta împotriva imaginii corporale negative și a comparației toxice a fost o provocare, ea a arătat clar că înțelege că viața este „o călătorie continuă de a te iubi pe tine însuți”. În mod similar, Selena Gomez, a dezvăluit că a șters aplicația Instagram de pe telefonul său din cauza modului în care i-a afectat sănătatea mintală în 2019.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Pe Smiley îl obsedează ceva, iar acum a avut curaj să recunoască

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre