Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Oanei Roman a lăsat ușa crăpată spre împăcare. Prima lui reacție

Soțul Oanei Roman a lăsat ușa crăpată spre împăcare. Prima lui reacție
Oana Roman ne-a anunțat din nou separarea de soțul ei Marius Elisei. Din relatare părea ceva serios și definitv. Mai ales că bărbatul îi luase și magazinul online, afacere din care trăia familia. Marius, însă, vine cu explicații.

Și în anul 2014, Oana Roman a trecut prin momente de coșmar, după ce Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând-o cu fetița. Avuseseră discutii îndelungate, spunea atunci Oana, dar nu ajuseseră la niciun rezultat.

Viața lor nu era tocmai roză în urmă cu 6 ani. Oana avusese mari probleme după naștere, fetița cerea pe lângă multă grijă și afecțiune și lucruri pentru îngrijire și alimentație. Iar cuplul Roman-Elisei nu o ducea strălucit cu banii. De aici și toate tensiunile și discuțiile. Iar în acele momente, Marius Elisei și-a făcut bagajul și a plecat. A plecat la muncă în străinătate, ca să-și poată întreține familia.

Deși Oana nu a fost de acord, până la urmă a înțeles situația și s-au împăcat.

Acum, însă, fiica fostului premier a surprins lumea mondenă cu anunțul despărțirii. Părea că îi merge totul bine cu afacerea ei cu haine, și ea și Marius păreau fericiți în emisiunea lui Măruță, unde fuseseră invitați în urmă cu vreo două luni.

Așa cum am publicat într-un material anterior, în mesajul postat de Oana pe rețelele de socializare, luni seara, aceasta lasă de înțeles că nu a avut de ales, însă nu dezvăluie motivul despărțirii: “Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să își schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună.”

Cei doi și-au spus „adio”, iar el, spune Oana Roman, a rămas cu afacerea pe care au avut-o împreună pentru că magazinul online este trecut pe numele lui Marius.

Soțul a avut o primă reacție, tot pe rețeaua de socializare. Marius Elisei a postat videoclipul noului single lansat de Pepe, același despre care s-a scris că ar fi un mesaj al artistului către Raluca, soția infidelă cu care se află în divorț.

Având în vedere versurile melodiei „M-am jurat”, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou’ și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva’ , sunt câteva dintre versurile melodiei lui Pepe, prietenul bun al cuplului Marius-Oana.

Pare o ușă deschisă spre împăcare și nu e exclus ca să-i vedem pe cei doi și pe fetița lor petrecând împreună sărbătorile.

Vești bune pentru fanii Survivor. Când va începe noul sezon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre