Simona Ionescu / Redactor Șef

Stevie Wonder vrea să se mute în Ghana. De ce recurge la gestul extrem

Stevie Wonder vrea să se mute în Ghana. De ce recurge la gestul extrem
Stevie Wonder a anunțat recent că vrea să se mute în Ghana. Artistul a spus și de ce recurge la gestul extrem.

Cântărețul Stevie Wonder a anunțat recent la emisiunea celebrei Oprah Winfrey că vrea să se mute în Ghana. Cântărețul, cunoscut pentru hituri precum „You Are the Sunshine of My Life” și „I Just Called to Say I Love You” a spus că se mută definitiv. Nu este prima dată când Stever Wonder spune că se gândește să se mute în Ghana. În 1994, el a spus că simte că acolo există un sentiment al comunității mai puternic decât în SUA.

Wonder, originar din Michigan, a învățat să cânte la pian, tobe și armonică la vârsta de 9 ani și a semnat cu Motown în 1961. De atunci, a câștigat 25 de premii Grammy, un premiu onorific și a fost nominalizat de 74 de ori.

Stevie Wonder vrea să se mute în Ghana. De vină e situația politică din SUA 

Artistul a explicat și motivele pentru care a luat decizia radicală. Acesta a povestit la Oprah că motivele țin de climatul politic în care se află Statele Unite ale Americii în acest moment. ”Vreau să văd această națiune zâmbind din nou. Și vreau să o văd înainte să mă mut în Ghana, pentru că voi face asta”, a spus el.

De asemenea, cântărețul se gândește și la copiii săi și nu vrea ca aceștia să sufere din cauza rasismului.

„Nu vreau să văd copiii copiilor mei spunând ‘O, te rog să mă placi. Te rog să mă respecți, află, te rog, că sunt important, te rog să mă prețuiești.’ Ce este asta?”, a mai spus Stevie Wonder.

Stevie Wonder, acum în vârstă de 70 de ani, are în total nouă copii din diferite relații. Ultimul copil s-a născut în urmă cu 6 ani, pe când artistul avea 64 de ani. 

Foto: Facebook

Fotografii rare: Britney Spears se giugiulește cu Justin Timberlake. Cum a început povestea lor de iubire

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre