Simona Ionescu / Redactor Șef

„Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, numără zilele până la nuntă. Vă arătăm locul unde va fi petrecerea

„Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, numără zilele până la nuntă. Vă arătăm locul unde va fi petrecerea
Bogdan Ionescu, zis și „Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, se va însura din nou. Numără zilele până la marele eveniment, care va avea loc peste două săptămâni. Petrecerea va avea loc într-un palat din Istanbul, Turcia. Locația este fabuloasă.

După divorțul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu (40 de ani) și-a găsit din nou fericirea. După o relație de un an, el a cerut-o în căsătorie pe Sheila Giafer (35 de ani), o turcoaică focoasă și deșteaptă.

Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, numără zilele până la nuntă

Fostul ginere a lui Traian Băsescu formează un cuplu cu noua iubită de aproape un an de zile, iar peste două săptămâni cei doi amorezi se vor căsători.

Viitoarea mireasă, Sheila Giafer, a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. „Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, a scris aceasta.

Sheila Giafer este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și  a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

Unde va fi nunta lui Bogdan Ionescu și Sheila Giafer

Nunta celor doi va avea loc pe data de 3 octombrie, la Instabul în Turcia, țara de origine a viitoarei mirese a lui Bogdan Ionescu. Evenimentul se va desfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de până la 3.500 de euro/noapte.

Acest hotel de 5 stele este amenajat într-un palat otoman, care datează din secolul al XIX-lea și are piscină infinită, cu vedere la Bosfor. Hotelul pune la dispoziție un centru de wellness și spa și camere elegante, cu WiFi gratuit.

Restaurantul Bosphorus Grill are vedere uimitoare la Podul Bosfor și la Turnul Fecioarei și servește preparate din bucătăria internațională și turcească, cu o mare varietate de preparate din carne și fructe de mare.

Oaspeții pot admira vederea la Bosfor de pe terasă în timp ce savurează micul dejun à la carte, prăjituri, gustări și ceai după-amiaza la lounge-ul The Gazebo.

Barul Le Fumoir servește o gamă largă de băuturi premium şi cocktailuri în atmosfera relaxantă a unei grădini pline de verdeață luxuriantă.

Locația aleasă este specială. Nunta celor doi îndrăgostiți va avea loc la frumosul Cirigan Palace Kempinski , un palat adevărat, renovat complet în 2007.

Andreea Bălan, nostalgică după escapada cu iubitul în Bulgaria. Iată ce a făcut!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre