Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru actor îi punea fiicei sale un briceag în ghiozdan când era mică. Avea motive

Un celebru actor îi punea fiicei sale un briceag în ghiozdan când era mică. Avea motive
Tată de cinci copii, celebrul actor  de la Hollywood a luat foarte în serios securitatea familiei. Prin urmare și-a învățat fetele să lupte, inclusiv folosind arme albe. Adevărul a ieșit abia acum la iveală, nimeni nu și-a imaginat așa ceva.

Celebrul actor Sylvester Stallone a luat autoapărarea foarte în serios și îi punea fiicei sale un cuțit în ghiozdan când era mică, ca să aibă cu ce se apăra. Actorul – care are trei fiice cu soția sa Jennifer Flavin – îi punea fiicei mijlocii, Sistine, un „cuțit mic”, un briceag, în ghiozdanul cu care aceasta pleca la școală. Puștoaica era în clasa a patra când se întâmplau astea. Iar antrenamentele de autoapărarea nu se limitau atunci.

Sylvester Stallone și-a antrenat fiicele de mici și le-a învățat tehnici de autoapărare (Sursa foto: Instagram)

„Ne-a pus să exersăm spray-ul cu piper una pe cealaltă, a dezvăluit tânăra de 25 de ani într-un interviu intim în timpul premierei sezonului 2 din The Family Stallone. Îmi punea un briceag în rucsac în clasa a patra”.

Stallone îi punea fiicei sale un cuțit în ghiozdan

În altă parte a episodului, se arată că actorul din Rambo, acum în vârstă de 77 de ani, le-a dus pe Sistine și pe sora ei, Sophia, în vârstă de 27 de ani, să învețe autoapărare cu Defense Strategies Group. „Nu ne jucăm, le-a spus el fiicelor sale, care locuiesc amândouă în New York, despre cursul de autoapărare. Aceștia sunt băieții care luptat în război, s-au confruntat cu moartea. Aceasta este o treabă serioasă”.

În timpul sesiunii de instruire, cei doi profesori – care erau foști membri ai Navy SEALS – le-au lovit pe fete cu pumnii, în timp ce purtau mănuși de box. Cu toate acestea, Sophia a fost sceptică când i-a întrebat: „Când voi face asta vreodată în New York?” „La fiecare primă întâlnire”, i-a răspuns Sistine.

Actorul se mută definitiv din California

Sylvester Stallone a anunțat că el și soția sa, Flavin, au decis să se mute definitiv în Palm Beach, Florida, pentru a fi mai aproape de fiica lor cea mică, Scarlet, care are doar 21 de ani și care urmează cursurile Universității din Miami.

„După o analiză îndelungată, am decis că este timpul să mergem mai departe și să părăsim statul California definitiv. Ne mutăm în Florida”, a spus starul din Rocky. El susține că soția sa are nevoie de „o aventură mare”, menționând că „îi datorează” jumătății lui asta.

Un nou sezon din reality show-ul familiei Stallone este difuzat începând cu această lună (Sursa foto: Instagram)

Pe lângă cele trei fiice, actorul Sylvester Stallone este, de asemenea, tatăl a doi fii cu prima sa soție, Sasha Czack: Seargeoh, în vârstă de 44 de ani, și Sage, care a murit de o boală coronariană în 2012, la vârsta de 36 de ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre