Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, de la secretară la o vedetă îndrăgită. Bune și rele din viața ei

Teo Trandafir, de la secretară la o vedetă îndrăgită. Bune și rele din viața ei
Teo Trandafir este apreciată și îndrăgită de milioane de oameni pentru originalitatea și umorul inconfundabil. Este cotată ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune. A început la radio, ca secretară. Necazuri și bucurii din viața vedetei.

Emisiunea pe care o realizează acum la Kanal D se numește, cum altfel?, ”Teo Show”. Teo Trandafir povestea că este mândră că a putut să ofere un cadou neobișnuit părinților săi. Acum, tatălui ei nu i se mai spune domnule doctor, ci ”tata lui Teo”, iar mama este ”mama lui Teo”. ”Mi se pare fabulos. Sigur că ei au propriile lor identității și că sunt niște persoane absolut senzaționale. Dar, mie mi se pare că acesta e singurul cadou pe care li-l puteam face”, spunea Teo Trandafir când a devenit vedetă de televiziune.

Cum a ajuns Teo Trandafir o vedetă îndrăgită

Teo Trandafir împlinește pe 2 iunie, 53 de ani. Are o carieră de 26 de ani în televiziune, dar a studiat Limbi străine (arabă-engleză) și a fost profesoară de limba engleză la un liceu de elită din Capitală. Realizator și prezentator TV, om de radio, Teo Trandafir este apreciată și îndrăgită de milioane de oameni.

Însă, când era mai mică, era sigură că este mediocră și va ajunge un Neica Nimeni. A avut această frică mulți ani. ”Eu credeam despre mine c-o să mor un anonim. Părinții s-au chinuit toata viața cu un copil mediocru. Ani de zile s-au dus pe la profesori cu căciula-n mână să-i întrebe ce mai face loaza. «Nu învață! Nu e atentă! Ea e fată deșteaptă, dar deranjează clasa»”, a povestit Teo Trandafir.

Pe la 8-9 ani, s-a îndrăgostit de televiziune. Unchiul său tocmai cumpărase un televizor, iar ea era fascinată. „În perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment. O iubeam pe Margareta Pâslaru. Mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea”, a povesti Teo Trandafir.

Teo Trandafir a lucrat mai întâi la radio, ca secretară

În urmă cu 29 de ani, în anul 1991, Teo Trandafir și-a început cariera la Fun Radio București, unde lucra ca secretară. E drept, apoi a fost realizator de programe de știri. Doi ani mai târziu, în anul 1993, Teo Trandafir a început să lucreze la ProFM, unde timp de un an a lucrat ca redactor de știri și realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineață”.

În 1994, Teo Trandafir a început să lucreze la Tele 7abc, încurajată de Mihai Tatulici. Prezenta emisiunea matinală ”Bună dimineața, România”, alături de Mircea Badea.  Atunci a început o prietenie cum nu sunt multe.

Cei doi au început în 1997 la Antena 1 să realizeze două programe: „Dimineața devreme” și „Teo & Mircea show”, cu un succes uriaș. Este perioada când Mircea Badea făcea șpagat pe două scaune, sărea coarda și se distrau mai mult ca telespectatorii.

În anul 2000, Teo Trandafir a semnat cu ProTV unde a prezentat emisiunea ”Teo”, timp de șase ani. Atunci a fost emblema postului. Începând din luna septembrie 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea ”Teo show” la Kanal D.

În 1994, Teo Trandafir a început să lucreze la Tele 7abc, Încurajată de Mihai Tatulici. Prezenta emisiunea matinală ”Bună Dimineața, Romania”, alături de Mircea Badea

Teo Trandafir, necazuri și bucurii în viața ei

Numele complet este Teodora Virginia Trandafir. Vedeta este fiica lui Ion Uță, medic pediatru și cardiolog la un spital din Brăila.  În anul 1990, Teo Trandafir s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă după șase ani.

În anul 2004, vedeta a decis să adopte o fetiță, Maia, pe care o iubește nespus și care i-a îmbogățit viața. În urmă cu 9 ani, Teo a avut o relație cu Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Cei doi s-au cunoscut pe una dintre rețelele de socializare. Căsnicia lor a durat șase luni. Pe 17 decembrie 2012, Teo Trandafir anunță că divorțează de Constantin Iosef.

În 2011, vedeta a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor, cu pancreatită acută. A ajuns la Spitalul AKH din Viena unde a fost internată timp de 100 de zile. Zile în șir, la căpătâiul ei a stat bunul ei prieten Mircea Badea. Mai târziu, Teo a făcut și o operație de micșorare a stomacului care i-a permis să slăbească peste 60 de kilograme.

Teo a făcut și o operație de micșorare a stomacului care i-a permis să slăbească peste 60 de kilograme

Care este secretul succesului lui Teo Trandafir

Vedea a povestit că ea a fost mereu onestă cu publicul. Le-a povestit întotdeauna cu ce probleme se confruntă și cum încearcă să le rezolve. ”Emisiunea are zile bune și zile proaste, exact ca omul. Important este să nu te prefaci. Pe mine mă crede lumea, pentru că sunt de foarte mult timp la televizor și întotdeauna am zis ce-am gândit. Eu zic că lumea apreciază asta”, a povestit vedeta tv.


Teo Trandafir despre căsniciile ei, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre