Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose a încins netul. Textul ei cu trenul a incitat-o și pe Prodan, care nu s-a mai abținut

Theo Rose a încins netul. Textul ei cu trenul a incitat-o și pe Prodan, care nu s-a mai abținut
Theo Rose e pe val, e tânără, e frumoasă. E mamă de puțin timp, și-a păstrat silueta, ba chiar a mai și slăbit. Apare în cel mai de succes serial TV, are concerte. Așa aglomerată cum pare viața ei, are timp și de altfel de texte deștepte.

Theo Rose a scris un text plin de simboluri, iar acesta a încins internetul. A dus parabola cu trenul vieții ei la un alt nivel, unul așa mare încât nici Anamaria Prodan nu s-a mai abținut după ce a citit textul lui Theo și a scris un comentariu.

Dar despere ce ar putea fi vorba? Theo Rose a postat un carusel de imagini, alese una mai bună ca alta. Pe sprânceană, cum s-ar zice. Cu ea, frumoasă de pică, cu copilul în brațe, sărutându-și iubitul, poze din concerte. Textul care le însoțește vorbește despre faptul că ea a fost mereu un om al oportunităților: le-a simțit când au venit și a profitat de ele. Și așa a avansat în carieră. Pentru că a avut ochii deschiși, a știut când să valorizeze o oportunitate. Din această cauză s-a înscris la emisiunea-competiție „Bravo, ai stil” de la Kanal D. A câștigat, a văzut-o lumea și a început-o să o urmărească, mereu cu o atenție crescândă. Apoi, cântăreața Theo Rose a continuat cu multă muncă.

Theo Rose apelează la parabola cu trenul pentru a vorbi despre alegerile ei în viață

Dacă vă amintiți, Theo Rose recunoștea că a filmat cu burta la gură și, la mai puțin de o lună după naștere a revenit la filmările pentru serialul Clanul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă.
Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru ca le ia prea mult să se dumirească daca e psihoză sau nu, alții pentru că au rău de tren, alții pentru ca spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg ca atâta timp cat e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă. Acuma, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Că și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul.

Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa. Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar daca ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?!  Nu știu… Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?”, a scris Theo Rose la postarea ei.

Una din replici a venit instantaneu de la Anamaria Prodan: „Draga mea frumoasă și deșteaptă/ Întotdeauna trebuie să urcăm .. chiar dacă trebuie să coborâm câteodată la prima este obligatoriu să urcăm în următorul imediat !!! Niciodată să nu rămânem pe peron ! Întotdeauna numai în tren 🙂 să stăm … în mișcare”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre