Simona Ionescu / Redactor Șef

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public
Așa cum era așteptat, războiul „develor” lui Bodi a început. Bianca și Daria se spurcă în public mai ceva ca niște țațe veritabile. Iar acesta e doar începutul!

Lucrurile stau fix așa: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, de data asta pare-se definitiv, acum aproape două săptămâni. Brusc, în peisaj a apărut iubita rusoaică din Londra, ce se întreține cu Bodi, de altfel, de la începutul acestui an pandemic. Tânăra a luat avionul și a venit la București să stea alături de iubitul ei „eliberat”.

Acesta, imediat, a făcut ce face orice bărbat super îndrăgostit și pus pe fapte mari: a dus-o la shopping la magazinele de firmă din București, apoi i-a pus un inel cu diamante pe deget și a întrebat-o: „Vrei să fii soția mea?”.

Daria Radionova atât a așteptat! Imediat a distribuit pe Insta Story imagini cu inelul. Deh, piatra e mare, lumea e invidioasă, Bianca e în Dubai și, așa, îi mai strică din feng-shui, că prea se laudă cu ce mănâncă și ce shopping face „cu fetele” pe acolo.

Bianca a atacat prima, rusoaica nu se lasă!

Daria, Bianca și Bodi sunt unul în apropierea celuilalt de ceva vreme, astfel că și schimburile de replici au fost pe măsură. S-a speculat de mult timp că Daria și Bodi au o relație și că afaceristul o înșeală pe Bianca Drăgușanu, dar lucrurile au fost recunoscute abia acum.

După ce Bianca Drăgușanu i-a transmis voalat că e o „purcică”, Daria Radionova a simțit nevoia să îi dea o replică. Aceasta a postat un comentariu acid la adresa Biancăi Dărgușanu, pe pagina sa de Instagram. Culmea, ea recunoaște că Bodi e agresiv și că a bătut-o pe Bianca! Și își asumă un partener cu așa un „pedigree”, că îl iubește.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria.

Radionova nu s-a oprit aici și a continuat atacul. Aceasta a vorbit despre trecutul Biancăi Drăgușanu și susține că între ele nu poate exista termen de comparație. Și o numește pe Bianca femeie ușoară. Între gtimp și-a etalat corpul perfect, în timp ce a mers să facă sport.

„Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată.

Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău”, a mai scris Daria.

Replica Biancăi a fost o poză sexy cu ea, din Dubai, evident, alături de care a scris ”Calitate nu cantitate”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble a „evadat” și a avut parte de o surpriză colosală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre