Simona Ionescu / Redactor Șef

Toate VIP-urile au venit în vacanță în Italia. Katy Perry și Orlando Bloom caută loc de nuntă

Toate VIP-urile au venit în vacanță în Italia. Katy Perry și Orlando Bloom caută loc de nuntă
Se știe că pentru americani Europa e aproape un ținut legendar. Un loc al miracolelor, unde măcar o dată în viață trebuie să ajungă. Vedetele de peste Ocean nu fac rabat de la acest gând. Multe au case de vacanță aici, iar altele folosesc cu succes cazări de lux.

De la George Clooney  și soția sa Amal în Como la Olivia Wilde și Harry Styles în Toscana, toate  VIP-urile au venit în vacanță în Italia. Vara tredcută au lipsit, dar vara asta au luat cu asalt Italia. Vara aceasta Italia a redevenit populată de celebrități internaționale.  Kim Kardashian și-a permis un sejur la Roma între o vizită la Muzeele Vaticanului cu Kate Moss, o brânză cu piper și un salut către cea mai bună prietenă a ei, Donatella Versace.

Între timp, George Clooney cu soția sa Amal și gemenii s-au stabilit la Villa Oleandra de pe lacul  Como cu intenția de a rămâne acolo toată vara.  Vila e proprietatea lor. Există multe VIP-uri care au ales să-și petreacă vacanța în Italia și asta este o veste minunată.

Toate VIP-urile au venit în vacanță în Italia

Florența este locul în care se află două cupluri foarte apropiate: Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk (foto) și Zoe Saldana cu soțul ei italian Marco Perego și frumoșii lor trei copii.

Harry Styles și iubita sa, Olivia Wilde, inseparabili de la începutul anului și astăzi mai uniți ca niciodată, sunt și ei în zonă. Sejurul lor la hotelul de lux de cinci stele Il Pellicano din Porto Ercole din Argentario este combinat cu excursiile cu un iaht ultraluxos în largul insulei Giglio. Loc prin care mișună deja paparazzi.

„Harry are o legătură puternică cu Toscana, este unul dintre locurile sale preferate. A cumpărat o căsuță acolo cu ani în urmă, nu este o surpriză că a adus-o pe Olivia aici”, scrie Page Six, citată de Elle Italia.

jshcajsh

De asemenea, Magic Johnson și actorul (acum și producător) Samuel L. Jackson și cuplul Penelope Cruz  – Javier Bardem au ales Sardinia împreună cu copiii lor Leo și Luna.

În  Portofino se distrează fiica Annei Wintour ,Bee Shaffer, împreună cu soțul ei Francesco Carrozzini, fiul regretatei Franca Sozzani. Page Six postează fotografii ale unei burtici suspecte. Ceea ce sugerează că directorul de la Vogue va deveni în curând bunică pentru a treia oară.

Anthony Hopkins  a fost reperat în ultimele săptămâni în Roma, Toscana și Umbria. În timp  ce Ed Westwick, fosta vedetă a celebrului serial Gossip Girl e pe coasta Amalfi. Bono a fost surprins în Porto Venere (Liguria) pe un iaht de poveste.

Katy Perry și Orlando Bloom caută loc de nuntă

Nu lipsesc din peisajul italian Katy Perry și Orlando Bloom. Ei ca au ales Veneția ca să-și petreacă prima vacanță în străinătate cu micuța Daisy Dove. Și, probabil caută o locație pentru nunta lor.

Și Robert Downey Jr. care la începutul lunii iunie, a lăsat lumea să știe, prin intermediul Instagram, că a fost în vacanță în Italia.  Nu în ultimul rând, Emily Ratajikowski care a ales să se întoarcă pe Coasta Amalfi tocmai la Positano.  De data aceasta, însă, compania este foarte diferită. Modelul este de fapt în compania „micuțului” ei, așa cum scrie pe Instagram, care deja învață să aprecieze minunile Italiei.

Și David Beckham, care a fost văzut în tribune cu fiul său Romeo în timpul meciurilor de la Euro, a plecat apoi în Amalfi împreună cu familia sa.  Aici a fost protagonistul unei situatii hilare: copiii s-au confruntat cu probleme în timp ce se distrau cu jet ski-ul, astfel că vedeta a ajuns să fie chestionată de poliție. Fostul fotbalist a salvat situația cu un selfie.

Și VIP-urile italiene se distrează la mare

În ceea ce privește VIP-urile locale, mulți italieni au ales să rămână în Bel Paese.  Chiara Ferragni (foto) petrece un sejur cu Fedez, între fotografii romantice, excursii cu barca și mese pentru doi.

În Puglia se află și Paola Turani care în ultimele zile ne-a oferit un tur virtual al celei care va fi casa ei de vacanță în timp ce ea și Riccardo Serpella așteaptă cu nerăbdare nașterea copilului lor.  Printre italieni, îl avem pe Donnarumma, care se răsfață într-o escapadă romantică cu prietena sa Assia Elefante înotând în marea cristalină a Sardiniei.

Sursa foto: Instagram

Oana Mizil a schimbat foaia și a luat totul asupra ei. „Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre