Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise s-a iubit în secret cu o cântăreața celebră. E o dezvăluire la care nu v-ați așteptat nici în o mie de ani

Tom Cruise s-a iubit în secret cu o cântăreața celebră. E o dezvăluire la care nu v-ați așteptat nici în o mie de ani
Puțini sunt cei care știu de relația amoroasă dintre cele două superstaruri! Au fost împreună, pe când actorul avea doar 23 de ani și nu devenise cunoscut!

Starul din „Top Gun” și legenda muzicii disco s-au cunoscut la nunta Madonnei cu Sean Penn și s-au iubit în anii ’80. Deși relația lor nu a fost mediatizată, Cher îi păstrează lui Tom Cruise o amintire frumoasă.

„Era minunat!… Era un băiat timid. N-avea niciun ban”, a spus artista despre actorul care de-abia își începea cariera la Hollywood atunci. La vremea respectivă, Cher încheiase mariajul cu compozitorul Sonny Bono, conform exquis.ro.

Tom Cruise, în top 5 al bărbaților din viața lui Cher

Povestea lor de dragoste a fost intensă, dar discretă. Cher avea deja 39 de ani, iar Tom Cruise abia trecuse de 23 de primăveri. „Eram înnebunită după el!”, a declarat cântăreața într-un interviu cu Oprah Winfrey. Totuși, relația lor n-a durat prea mult, dar după despărțire, Cher și Tom Cruise au rămas buni prieteni.

Cântăreața și-a amintit cu drag de actor când a participat la emisiunea „Watch What Happens Live!”. Cher a mărturisit în cadrul show-ului ce impresie bună i-a lăsat el ca iubit, plasându-l pe primele cinci locuri ale clasamentului bărbaților cu care a avut ea relații de amor.

Tom Cruise tocmai a dovedit că cinematografele nu au murit

Actorul care a împlinit recent 60 de ani a dovedit că cinematografele nu au murit, așa cum susțin unii influenceri din lumea filmului. Chiar dacă rețelele precum Netflix, Amazon Prime și, mai nou, Disney Plus, oferă doritorilor filme importante, pentru vizionare imediată, noul film „Top Gun: Maverick” a fost și este în continuare foarte accesat în cinematografe.

Filmele de acțiune au adesea rezultate bune în sălile de cinema, deoarece experiența se pretează la sunet surround și la o zonă mare de vizionare. În plus, Maverick are și un factor de nostalgie. Toate aceste elemente au dat roade: încasări de peste 156 de milioane de dolari în doar patru zile de la premieră. După 10 zile, filmul cu Tom Cruise în rolul principal a strâns 291.6 mil dolari.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre