Simona Ionescu / Redactor Șef

Toto Dumitrescu iubește din nou. O tănără cu ochii verzi i-a furat inima

Toto Dumitrescu iubește din nou. O tănără cu ochii verzi i-a furat inima
Toto Dumitrescu a avut o experiență de neuitat la ”Te cunosc de undeva”. A cântat, a dansat, a făcut travesti. La început era tăcut și trist, apoi a prins curaj. Era dezamăgit în dragoste, dar și asta a trecut. E în vacanță cu cea care i-a furat inima.

Este frumos și talentat. Orice tânără s-ar putea îndrăgosti de el. Iar Toto Dumitrescu știe cum este să iubești. ”Cu toţii am suferit din dragoste. Da, am suferit şi pot spune că merită. Cel mai oribil lucru este să nu simţi nimic”, spunea Toto Dumitrescu într-un interviu.

Toto Dumitrescu iubește din nou. Cine i-a furat inima

Toto Dumitrescu este într-o pauză de filmări, așa că a plecat în vacanță. După ce a concurat la ”Te cunosc de undeva” și filmările pentru serialul Adela, sezonul 1, au luat sfârșit.

Așa că tânărul actor se bucură de momente de relaxare. Nu oricum, ci în compania iubitei lui, Alexandra, un model. Cei doi sunt plecați departe de România și au dorit să împărtășească cu fanii fotografii din vacanță. Alexandra, tânăra care i-a furat inima lui Toto Dumitrescu, este model de profesie. Este brunetă, cu ochi verzi, și are un zâmbet seducător.

Asta înseamnă că sunt semne bune. ”Cu toţii am suferit din dragoste. Da, am suferit şi pot spune că merită. Cel mai oribil lucru este să nu simţi nimic”, spunea Toto Dumitrescu într-un interviu.

Toto Dumitrescu se bucură de momente de relaxare. Nu oricum, ci în compania iubitei lui, Alexandra, un model

Cine este Toto Dumitrescu

Toto Dumitrescu, fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, este un tânăr atrăgător, dar și un actor foarte talentat. Toto Dumitrescu a devenit cunoscut odată cu participarea la show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Pe scena transformărilor a rătat cât de talentat este. Fanii serialului „Adela” l-au văzut în rolul Floppy.

A avut norocul să se bucure de sprijinul tatălui său, celebrul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tata l-a încurajat în ceea ce privește actoria.

„Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți.

Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi. Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a spus Toto Dumitrescu într-un interviu pentru Acces Direct.

Mama lui, Letiţia Badea, i-a remarcat încă din şcoala primară înclinaţia spre actorie. Şi aşa a prins, încetul cu încetul, contur drumul lui în lumea filmului.


Copiii neștiuți ai unui celebru fotbalist. Povestea tristă a primei născute

Marii fotbaliști români nu au avut noroc în dragoste. Au ajuns la tribunal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre