Simona Ionescu / Redactor Șef

Traian Băsescu primește un ajutor important. Cine e alături de el și de fata lui

Traian Băsescu primește un ajutor important. Cine e alături de el și de fata lui
În timp ce una din fiice este destul de discretă cu viața ei, mezina fostului președinte se bucură în public de cei trei copii frumoși pe care îi are cu doi bărbați diferiți. Ea postează deseori imagini cu aceștia și oferă fanilor inclusiv instantanee din viața ei.

Traian Băsescu   și fata lui Elena se dovedește că primesc un ajutor important în aceste zile. Ca în orice familie, pregătirile de Paște sunt pe ultima sută de metri. Iar când sunt și copii în ecuație, lucrurile sunt cu atât mai complexe. Trei copii își doresc masă îmbelșugată, prăjituri și, mai ales, ouă roșii și colorate. Bunica lor, Maria, care le-a fost aproape de când s-au născut, i-a învățat toate tradițiile.

Prin urmare, în familia Băsescu s-a dat startul la vopsirea ouălor.

Elena Basescu si copiii ei
EBA, fiica președintelui Traian Băsescu, are trei copii cu doi bărbați (Instagram)

Mândră de fiica sa care îi moștenește pasiunea pentru echitație, deși are numai 6 ani, Elena Băsescu a fotografiat-o pe Anastasia, fiica ei și a lui Cătălin Tomată, în „exercițiul funcțiunii”, vopsind ouăle.

Anastasia poartă numele de familie al bunicului

„A furat startul”, a notat EBA alături de imaginea simpaticei sale fiice care înroșește deja ouăle. Zilele trecute a mai prezentat-o lumii pe mica Anastasia, arătând că e nelipsită de la orele de echitație, unde merge însoțită de mama sa.

Anastasia, fiicea cea mai mică a Elenei Băsescu, a furat startul și a început vopsirea ouălor (Instagram)

Tânăra mămică crește trei copii de care are grijă ca de ochii din cap și pe care îi iubește nespus. Toți învață în regim privat, la școala evreiască. EBA are doi copii cu Bogdan Ionescu, părintele copiilor mai marii, Traian junior, de 9 ani și Sofia Anais, de 10 ani, și o fiică cu Cătălin Tomată, pe Anastasia, care poartă numele de familie al mamei, și care, peste două luni, va împlini 6 ani. Bunicii, Traian și Maria Băsescu, îi iubesc și îi răsfață, așa cum procedează și cu băiatul Ioanei Băsescu, fiica cea mare.

Elena Băsescu și primul ei soț, Bogdan Ionescu, cunoscut mai ales sub apelativul Syda, au fost căsătoriți timp de patru ani, însă în anul 2016 au decis să pună punct mariajului. Cu toate că s-au separat, aceștia au o relație foarte bună în continuare. El nu a lipsit niciodată de la cele mai importante evenimente din viața copiilor săi, nici în perioada în care EBA și copiii locuiau împreună cu noul partener, Cătălin Tomată, de care fiica fostului președinte s-a despărțit după doi ani de relație.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre