Simona Ionescu / Redactor Șef

Trump a făcut topul mașinilor, caselor de modă și de bijuterii. Asta e adevărata definiție a opulenței

Trump a făcut topul mașinilor, caselor de modă și de bijuterii. Asta e adevărata definiție a opulenței
Când vine vorba de bunuri de lux, Trump crede că majoritatea lucrurilor bune din viață sunt fabricate în străinătate. Care sunt mașinile sale preferate.

Miliardarii, spune Donald Trump, „nu se definesc doar prin mărimea averilor lor, ci și prin calitatea lucrurilor lor”. Iată ce mașini preferă fostul președinte ale Americii.

Mercedes, Lamborghini și Ferrari

„Pentru a avea ce e mai bun, trebuie să cunoști ce e mai bun. Să gândești ca un miliardar înseamnă să recunoști ce e mai bun și să te bucuri de ce e mai bun. Bineînțeles, este nevoie de practică. Puteți numi cu încredere primii cinci bijutieri din lume? Cea mai bună șampanie? Cele mai bune, cele mai exclusiviste proprietăți imobiliare?

Cele mai bine cotate restaurante? Cei mai buni comercianți de artă? Dacă nu, mai aveți un drum lung de parcurs pentru a fi miliardar”, a menționat Trump cu ceva timp în urmă. Care sunt lucrurile pe care acesta le consideră cele mai bune? Cele mai bune mașini, de exemplu, sunt potrivit acestuia, Mercedes, Lamborghini și Ferrari.

„Mașina mea preferată este un Mercedes. Nu m-a dezamăgit niciodată”

Trump adoră Mercedes-ul

„Cea mai bună mașină? Mașina mea preferată este un Mercedes. Am una de mult timp și este fiabilă, elegantă și robustă în același timp. Nu am nicio plângere în legătură cu Mercedes-ul meu. Nu m-a dezamăgit niciodată. Mașinile nu sunt temperamentale și îmi fac viața mai ușoară. Mașinile Mercedes sunt, de asemenea, grozave pentru că sunt elegante fără a fi ostentative. Am și un Ferrari, un Lamborghini și o grămadă de alte mașini în diferite locuri.”, a mărturisit Trump.

Trump poartă doar costume fabricate în Italia

Donald Trump e pretențios și în ceea ce privește costumele. Le poartă doar pe cele de la Brioni, fabricate în Italia (deținute de o companie franceză). „Am ales costume Brioni, pe care le cumpăr de pe raft. Unii oameni cred că este mai bine să ai haine la comandă. Eu nu recomand acest lucru decât dacă ai un corp cu forme ciudate și dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție.”, spune fostul președinte al SUA.

De la aceeași marcă a ales și cămășile „grozave, ajustate, astfel încât se simt și arată foarte bine. Înainte aveam o curățătorie preferată, situată în Atlantic City, dar m-am mai domolit puțin și acum mă descurc foarte bine la curățătoriile din New York. De fapt, odată ce ai o cămașă bună, cine mai observă cu adevărat, oricum?”, a mai spus acesta.

Ce bijuterii preferă Trump

Pentru a-i cumpăra soției sale cele mai frumoase bijuterii, Trump nu se uită la bani

Când vine vorba de bijuterii, Trump este pasionat de doi designeri străini, britanicii Asprey și Graff. „Mă duc la Graff, Harry Winston, Asprey, Tiffany și Fred Leighton pentru bijuterii. Asprey există încă din secolul al XVIII-lea, iar bijuteriile lor fac ca cea mai frumoasă femeie să arate și mai bine.

Pe lângă pietre prețioase, Asprey este, de asemenea, renumit pentru argintul, pielea, porțelanul și cristalul lor. Magazinul emblematic al Asprey se află în Trump Tower, așa că mă pot strecura acolo ori de câte ori vreau, aproape întotdeauna pentru a cumpăra ceva pentru Melania. Acolo poți cumpăra un cadou pentru oricine, iar vânzătorii sunt excelenți. Winston și Graff au, cred eu, cele mai bune diamante din lume”, susține Donald Trump.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre