Simona Ionescu / Redactor Șef

Tzancă Uraganu’ l-a sunat pe Reghe să-i cânte pentru amantă. Cu fentă spre Bebeto! Anamaria, furioasă! Video

Tzancă Uraganu’ l-a sunat pe Reghe să-i cânte pentru amantă. Cu fentă spre Bebeto! Anamaria, furioasă! Video
S-au împărțit maneliștii. Dacă Dani Mocanu o vrea pe Anamaria Prodan, Tzancă Uraganu îi face dedicații lui Reghe pentru Corina... și Bebeto!

În plin scandal de divorț, Reghecampf primește dedicații de la Tzancă Uraganu. Se pregătește oare de nuntă cu amanta Corina?

Tzancă l-a sunat pe Reghe și i-a cântat de suflet, pentru amanta Corina. Și pentru Bebeto Video

Recent, a apărut un video în care Tzancă Uraganu i-a făcut lui Laurențiu Reghecampf „o mare bucure”, după cum spune chiar el. O dedicație așa cum doar manelistul știe să facă, spunând că e pentru Bebeto, dar bătea mai mult spre amanta Corina.

Antrenorul Craiovei i-a mulțumit manelistului și a rămas ca cei doi să se întâlnească la… fermă.

 

@tzzzancauraganu

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Piesa dedicată se intitulează „Bagabond așa mă vrea”, iar versurile sunt nepotrivite, dacă putem spune așa, pentru copilul de 14 ani al antrenorului de la U Craiova:

Ea e bomba, bomba de la Nagasaki / Cand isi pune bombeul pe Kawasaki / Bum bum face inima mea taki taki / Fa-mi un dans, pe balans

Sa te vad dansand macar juma de ceas / Fa-mi un dans, pe toba si pe bas /Cand vad sanii tai, ma bagi in extaz

Bagabond asa ma vrea / Si o duc, pa pa pa / Ce bagabond o ard cu ea / Si o duc pa pa, in toata lumea / Bagabond asa ma vrea / Si o duc, pa pa pa /

 Ea e bomba, bomba de la Hiroshima / Am vazut-o, m-am indragostit din prima / E mai tare ca uraganu’ Katrina / Ii merge turbina, ce-i merge turbina /

Domnisoara, domnisoara, domnisoara /Ai talent, ai talent de profesoara / As dori o programare mai pe seara / Ai adus un mare foc la inimioara

Anamaria Prodan, furioasă pe „fenta” lui Tzancă

Faptul că Tzancă s-a folosit de fiul ei pentru a transmite acest mesaj – mai mult sau mai puțin grotesc – în mediul online a înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Ea a fost însă prea ocupată cu noile proiecte TV în care e angrenată.

Pe de altă parte, și ea are manelistul ei.

Dani Mocanu e îndrăgostit lulea de Anamaria Prodan și ar face orice ca să fie a lui. „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt doar câteva dintre versurile pe care lăutarul i le-a dedicat afaceristei.

Cum i-a răspuns impresara lui Dani Mocanu

Anamaria Prodan s-a amuzat când a citit declarația de dragoste a lăutarului și i-a dat și un răspuns. Impresara s-a bucurat că acesta face bani și i-a spus, mai în glumă, mai în serios, că ar trebui să-i dea un comision. „Ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? Nu! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager. Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare! (…) Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine.

Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a fost replica impresarei.

Sursă foto: tik tok, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre