Simona Ionescu / Redactor Șef

Uau! Antonia și fostul ei soț, împreună după un deceniu! Nu mai există ură între ei

Uau! Antonia și fostul ei soț, împreună după un deceniu! Nu mai există ură între ei
Antonia și Vicenzo Castellano au fost căsătoriți și au împreună o fiică, pe Maya. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar asupra ei au planat zvonuri privind infidelitatea. Ea încă era căsătorită atunci când s-a cuplat cu Alex Velea.

Antonia Iacobescu a trăit, până acum, o viață ca un scenariu de film. Copilăria și-a petrecut-o în Statele Unite ale Americii, însă a fost deportată în țara de origine după ce a expirat viza părinților săi.

Întoarsă pe meleagurile românești, Monica Gabor, pe atunci Columbeanu, a lansat-o în atenția publicului în cadrul reality show-ului pe care aceasta îl avea, la B1 TV.

Frumoasa Antonia a impresionat cu apariția sa, fiind filmată la o bârfă mică la marginea piscinei vilei din Izvorani. Ulterior, bruneta a intrat în muzică, dar startul bun, cu piesa „Roses on fire” s-a împotmolit cu un scandal între ea și artistul Tom Boxer.

La scurt timp l-a cunoscut pe Vincenzo Castellano, nepotul afaceristului Joshua Castellano.

„ Antonia era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua (Castellano). Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”, spunea Vincenzo la acel moment.

Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, cu fast și invitați de renume. Antonia devenea astfel o vedetă în România, statut la care visa și când locuia în America.

Din păcate, după doar câțiva ani de la nuntă, și un copil, Maya, care a apărut între timp, Antonia a intentat divorț.

Procesul de separare a durat foarte mulți ani, iar ea și-a făcut apariția alături de Alex Velea încă de dinainte ca presa să afle despre despărțire. Procesul a fost presărat cu reproșuri, scandaluri, culminate cu faptul că tatăl a luat-o pe Maya în Italia și a refuzat să o mai trimită în România, pentru a-și vedea mama.

Antonia a mers să o viziteze în Italia în toți acești ani, însă a evitat să ia contact cu cel care i-a fost soț. Conversațiile între ei despre copilă se purtau prin interpuși.

După ce Antonia i-a oferit doi copii lui Alex Velea și Vincenzo și-a refăcut și el viața, cei doi au reușit să îngroape securea războiului. Astăzi, cei doi au ajuns să fie ok în a sta în aceeași încăpere chiar.

Cu ocazia aniversării a 12 ani a fiicei lor, Maya, cei doi au participat la petrecerea ei. Nu s-au fotografiat împreună, ci separat cu Maya, însă e clar că au pus fericirea micuței lor deasupra orgoliilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre