Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele noutăți despre Ben Affleck. Cât de mult suferă actorul după iubita sa

Ultimele noutăți despre Ben Affleck. Cât de mult suferă actorul după iubita sa
Ben Affleck „renunță la femei”, cu excepția cazului în care fosta sa iubită, Ana de Armas , îi mai dă o șansă. Ultimele imagini cu starul de la Hollywood ni-l arată destul de afectat de despărțire.

Așa cum Rețete și vedete a relatat, Ben Affleck s-a despărțit de iubita sa după mai mult de un an de relație, iar acum suferă „ca un câine”. A ajuns în ultimul hal, pare că nu se mai îngrijește și își comandă junk food.

Ben Affleck, regizorul de două ori câștigător al premiului Oscar, e pregătit să rămână singur. S-a spus că Ana de Armas, iubita sa, a încheiat povestea săptămâna trecută, la telefon. „Ben acceptă că ar fi mai bine să fie singur pentru o vreme”, a declarat sâmbătă o sursă pentru The Mirror”.

Dacă nu există vreo minune și Ana se întoarce cerând o altă șansă. El se concentrează cu adevărat pe copiii săi, mai degrabă decât pe relații. Prietenii săi au glumit despre faptul că acum va depune un jurământ de celibat. Dacă poate sau nu să rămână singur mult timp, rămâne de văzut”, a declarat sursa.

Ce spun prietenii despre starea actorului

Prietenii lui Affleck l-au îndemnat să „lucreze pe el însuși” și „să nu se mai grăbească în relații foarte intense, care fac implozie de îndată ce „luna de miere” s-a încheiat.

Actorul și cubaneza de 32 de ani s-au întâlnit în New Orleans în noiembrie 2019. Ultima dată au fost văzuți împreună în 28 noiembrie, anul trecut, la Santa Monica.

Acum chiar dacă s-au despărțit, ei trebuie să se revadă. Au de promovat, împreună, rolurile de cuplu disfuncțional în thrillerul erotic al lui Adrian Lyne, Deep Water. Filmul va ajunge în cinematografele din SUA / Marea Britanie pe 13 august.

Până atunci, de trei ori câștigătorul Globului de Aur va sărbători următoarea nouă aniversare a singurului său fiu, Samuel, pe 27 februarie. Affleck este, de asemenea, tată pentru două fiice – Seraphina, 12; și Violet, de 15 ani, care provin din căsătoria de 10 ani cu vedeta din Daredevil, Jennifer Garner. Relația celor doi s-a încheiat în 2018. Cauza a fost alcoolismul actorului, care în final a ajuns la o clinică de specialitate.

Între timp, Ben își ocupă timpul cum știe mai bine. Împreună cu cel mai bun prieten al său, Matt Damon, vor oferi unui fan norocos o călătorie gratuită la Hollywood pentru a lua masa cu ei, în cadrul unei tombole Omaze, care se desfășoară până joi. Câștigătorul va fi anunțat pe 17 februarie, iar toate donațiile vor merge spre ONG-urile Inițiativa Congo Est și Water.org * pe care a fondat-o cu Gary White în 1995) pentru a oferi resurse și sprijin celor care au nevoie.

 La ce roluri visează Ben Affleck

La începutul acestui an, duetul din Good Will Hunting a co-scris, a coprodus și a acționat împreună în drama de răzbunare a ultimului duel al  lui Ridley Scott, care a intrat în cinematografele din SUA / Marea Britanie pe 15 octombrie. „În acest moment al carierei mele, sunt puțin bătrân. Am 48 de ani, așa că nu știu cât de mult voi mai fi tipul „fără vârsta de 25 de ani, a declarat Ben Affleck vineri, pentru Actors on Actors de la Variety.

Dar există mai multe roluri interesante. Oamenii cu care te poți identifica sunt mai interesanți pentru mine, deoarece nu mai am capacitatea de a face ceva când mă plictisesc la jumătate. Pe de altă parte, nu merită să fiu departe de copiii mei. Dacă voi călători, ar fi mai bine să fie ceva cu adevărat satisfăcător pe care cred că îl vor vedea la un moment dat, sperăm. Deși copiii mei spun: Tată, nu vrem să ne uităm la filmele tale”, a mărturisit actorul, citat de Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Exclusiv. Inna a trecut și ea la poze incitante pentru fani. E în vacanță!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre