Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele noutăți în cazul Prinţesei de Monaco, după ce a fost spitalizată de urgenţă la începutul lunii

Ultimele noutăți în cazul Prinţesei de Monaco, după ce a fost spitalizată de urgenţă la începutul lunii
Prinţesa Charlene de Monaco se află de luni bune în Africa de Sud. Aceasta a ajuns acolo de la începutul anului. Ultima dată când a fost văzută fizic în principat a fost în luna ianuarie. De atunci zvonurile despre o posibilă separare de soțul ei au fost alimentate.  Lucrurile au avansat, într-o direcție alarmantă. Prințesa a fost operată, la mijlocul lunii trecute. Apoi starea sănătății ei s-a complicat și mai  mult.

Joi au apărut ultimele noutăți în cazul Prinţesei de Monaco, după ce aceasta a fost spitalizată de urgenţă la începutul lunii.  La mijlocul lunii august ea a suferit o „operație de patru ore sub anestezie generală”. Anunțul a fost făcut de  biroul soțului ei, prințul Albert al II-lea.

Operația a avut loc după ce s-a dezvăluit că Charlene a dezvoltat o „infecție sinusală gravă”. Prințul Albert și gemenii lor de șase ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, au zburat în Africa de Sud pentru a fi alături de Charlene în timpul recuperării sale.

La începutul acestei luni, prinţesa a fost spitalizată din nou în ţara ei natală. Frumoasa Charlene a leşinat din cauza complicaţiilor apărute în urma infecţiei la nivelul sinusurilor pentru care a fost operată pe 13 august. Fanii, conaționalii și supușii ei s-au îngrijorat.

Ultimele noutăți în cazul Prinţesei de Monaco

Din fericire, totul este bine acum. O spune chiar Prințesa Charlene de Monaco, care a reapărut pe social media, cu o postare nouă.

Prinţesa a postat pe contul ei de Instagram o fotografie alături de copiii ei, gemenii Jacques şi Gabriella, de la un show canin organizat la Monaco. „Petrecând timp cu mătuşica Prinţesa Caroline şi verişorii lor”, a scris  Charlene în completarea imaginii în care gemenii ei apar însoţiţi de sora mai mare a Prinţului Albert.

Cum a rămas Prințesa blocată în Africa de Sud

Aflată în Africa de Sud, Prințesa Charlene de Monaco a pierdut începutul şcolii de către gemenii ei. Cei doi au fost duşi la cursuri, în prima zi, doar de către tatăl lor, în acest an.

Amintim că, recent, Prințul Albert de Monaco a răspuns speculaţiilor legate de plecarea definitivă a lui Charlene în Africa de Sud, într-un interviu acordat revistei People.

Suveranul a negat faptul că soţia lui ar fi fugit în ţara natală. A negat și faptul că ar fi în  pragul divorţului, subliniind, așa cum, de altfel, și prințesa a menționat,  că este vorba doar despre o problemă medicală care o împiedică să se întoarcă la Monaco. Date fiind problemele ei cu sinusurile, Prințesei Charlene de Monaco îi este interzis să călătorească cu avionul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre