Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața în imagini a bălaiului premier Boris Johnson

Viața în imagini a bălaiului premier Boris Johnson
Premierul britanic este un personaj controversat. A fost criticat dur anul trecut pentru că nu a impus carantina, apoi s-a îmbolnăvit chiar el de Covid. Ulterior a revenit la sentimente mai bune și a început să ia măsuri împotriva coronavirus. De viața sa personală se știu însă puține. Cum arată viața în imagini a lui Boris Johnson.

Pe plan politic un personaj controversat Boris Johnson este cunoscut ca fiind fost primar al Londrei, dar și premierul Marii Britanii. Omul însărcinat cu supervizarea Brexit, dar și cu adoptarea celor mai bune măsuri în lupta anti-coronavirus,

Boris Johnson este un personaj complex. Anul trecut a fost criticat în nenumărate ocazii că nu ia în serios noul coronavirus. S-a îmbolnăvit chiar el într-un final, lucru ce l-a determinat să ia măsuri. Deși viața profesională este cunoscută, cea personală a fost ținută departe de ochii curioșilor. Cum arată viața în imagini a premierului Boris Johnson. 

Boris Johnson alături de tatăl său, Stanley

Johnson, în vârstă de 56 de ani, are trei frați și două surori. Tatăl lor, Stanley Johnson, s-a ocupat atent de toți cei șase copii ai săi. Educația primită a fost eficientă, căci acum patriarhul familiei este mândru de toți copiii săi care s-au realizat în viață. 

Boris Johnson a fost coleg de colegiu cu viitorul prim-ministru al Marii Britanii, David Cameron. Apoi a urmat Universitatea Oxford, unde a studiat literatura clasică și a fost ales membru clubului de elită Bullingdon.

A devenit jurnalist stagiar la jurnalul The Times. Totuși, a fost concediat după ce a falsificat un citat, consemnează Wikipedia. Cu toate acestea, a fost angajat de jurnalul The Daily Telegraph ca corespondent la Bruxelles, devenind notoriu pentru atacurile împotriva instituțiilor europene. Johnson a mărturisit, însă, într-un interviu, că a abandonat jurnalismul în favoarea politicii pentru că în prima sa profesie s-a aflat de multe ori în situaţia de a „abuza” de oameni.

Boris a fost căsătorit de două ori şi este tată a patru copii legitimi şi a unuia provenit din relația sa din ultimii ani cu Carrie Symonds. Logodnica sa i-a născut al cincilea copil în aprilie 2020. Cei doi se înțeleg foarte bine și au apărut mereu în fața publicului ca un cuplu sudat.

Foto: Boris Johnson și partenera sa, în timpul campaniei electorale din 2019

În ultimii ani s-a concentrat mai mult pe responsabilităţile sale politice succesive, de primar al Londrei, ministru de externe, iar acum prim-ministru.

Foto: Boris Johnson la muzeul Madame Tussauds

Ori de câte ori a avut ocazia, i-a plăcut să apară în ipostaze inedite, știind că asta atrage și place publicului. Formarea sa ca jurnalist l-a ajutat mereu în acțiunile de imagine.

Viața în imagini a lui Boris Johnson

Premierul alături de tatăl și frații și surorile sale

Rachel Johnson, sora premierului, a lansat recent o carte în care a vorbit de copilăria alături de frații și sora ei. Cei șase blonzi ai familie, care moștenesc culoarea părului de la tatăl lor, au crescut la o fermă. Rachel își amintește că părinții lor i-au educat să fie independenți.

Stanley Johnson a avut două soții, pe Charlotte, care i-a dăruit patru copii și pe Jenny, care i-a adus pe lume pe ultimii doi copii, Julia și Max. „Am avut două soții minunate care au făcut lucrurile pe care le fac soțiile. Deci sunt extraordinar de norocos”, a mărturisit Stanley, patriarhul familiei. 

Rachel mărturisește că succesul ei și al fraților săi s-a datorat în mare parte tatălui. Acesta i-a impulsionat pe toți și i-a educat să țintească mereu locul 1. „Dacă nici ei nu pot să ajungă sus, atunci cine să o facă?”, spune Stanley. Ba chiar Boris și Rachel au traversat Europa singuri când aveau 10, respectiv 11 ani. Cu siguranță educația și-a spus cuvântul în ceea ce privește viitorul copiilor Johnson, care sunt primii în ceea ce fac. 

Foto: Dailymail

Animalele de companie ale celebrităților. Ultimele achiziții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre