Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham, hărțuită și umilită în direct de un prezentator TV. Video

Victoria Beckham, hărțuită și umilită în direct de un prezentator TV. Video
Fosta Posh Girl vorbește despre obsesia presei pentru forma corpului ei în viitoarea ediție Vogue Australia. Ziariștii au numit-o „porcușorul Posh” din cauza nasului său, sau „scheletul Posh”, după greutatea ei corporală.

La peste 20 de ani distanță, Victoria Beckham are și acum traume, și se consideră hărțuită de presă.

„După ce l-am născut pe Brooklyn, a existat o imagine care arăta către fiecare parte a corpului meu de unde trebuia să mă concentrez pe pierderea în greutate”, povestește aceasta într-un interviu acordat revistei Vogue Australia.

Vedeta amintește un episod cu adevărat cutremurător căruia a trebuit să îi facă față, live, la televizor, în timp ce milioane de oameni o urmăreau. Incidentul extraordinar s-a petrecut în 1999 la emisiunea lui Chris Evans de la Channel 4, TFI, într -o vineri la două luni după ce cântăreața de atunci a Spice Girls i-a dat naștere lui Brooklyn, primul ei copil cu căpitanul Naționalei Angliei, David Beckham.

Evans i-a spus: „Multe fete vor să știe, pentru că arăți din nou fantastic, cum ai revenit la forma ta după naștere?” După ce a răspuns că de fapt era leneșă și că nu a fost deloc la sală, gazda emisiunii nu s-a lăsat, întrebând: „Greutatea ta a revenit la normal?” Când ea a spus că așa este, el a insistat: „Pot să verific, te superi?”, cerându-i mai apoi să urce pe cântar.

„Realizatorul m-a pus să stau pe cântar să fiu cântărită. Vă puteți imagina că faceți asta în zilele noastre?“, a comentat Victoria Beckham.

Posh Girl a dat bătăi de cap unui chef cu stele Michelin, la o nuntă

Victoria a fost criticată zilele trecute de un celebru bucătar spaniol pentru că i-a provocat bătăi de cap la o nuntă, cu cererile ei „complicate”. Bucătarul cu trei stele Michelin, Dani Garcia, în vârstă de 46 de ani, a susținut că fosta Spice Girl a „schimbat întregul meniu” când fostul star de la Real Madrid Sergio Ramos s-a căsătorit cu soția sa, model și prezentatoare TV, Pilar Rubio, în Spania în 2019.

Dani și-a amintit că Victoria avea „tot timpul” apă de cocos, precum și boluri cu mentă, calificând obiceiurile „ciudate” într-un interviu. „A fost foarte ciudat.  Victoria Beckham a schimbat tot meniul. A fost foarte trist pentru că atunci când faci un asemenea efort, nu doar eu și echipa mea, ci mirii și toți ceilalți, să creăm un meniu unic.

Al ei era total diferit și bazat doar pe legume. Și apoi au fost niște lucruri ciudate pe care nu le-am văzut niciodată în viața mea. A avut tot timpul apă de nucă de cocos, un bol cu ​​mentă și apoi pe de altă parte gel hidroalcoolic, care este foarte faimos acum, dar pe atunci nu era pentru că pandemia de Covid nu începuse”, a relatat bucătarul, conform Daily Mail.

Iată obiceiurile alimentare bizare ale Victoriei Beckham

Obiceiurile alimentare „ciudate” ale Victoriei sunt subiect de presa de ani de zile. În timpul Euro 2004, ea a urmat o dietă de căpșuni spălate cu apă minerală. Mamă a patru copii, Victoria Beckham a dezvăluit anterior că nu mânca alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și că nu mănâncă carne roșie sau lactate.

Anul trecut, ea a spus că mâncarea ei preferată a fost pâinea din cereale integrale prăjită cu sare și a recunoscut: „Pentru majoritatea restaurantelor, probabil că sunt cel mai rău coșmar”.

De altfel, și fostul căpitan al Angliei, David, a mărturisit la podcastul River Che Table 4 la începutul acestui an:

„Devin destul de emoționat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, și foarte rar se abate de la asta”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre