Victoria Beckham a vorbit despre felul ei preferat de mâncare. La noi s-ar considera sărăcie

Victoria Beckham a vorbit despre felul ei preferat de mâncare. La noi s-ar considera sărăcie
Renumita cântăreață din trupa Spice Girl are mare grijă de silueta ei. De la ce nu se abate niciodată Victoria Beckham.

Soția lui David Beckham ține o dietă de peste 25 de ani. Vedeta arată cu adevărat spectaculos.

Victoria Beckham a vorbit despre felul ei preferat de mâncare. La noi s-ar considera sărăcie

De peste 25 de ani, Victoria Beckham este statornică în dietă. Sub nici nu formă nu se abate de la alimentele ei preferate și astfel reușește să-și păstreze silueta pentru care e atât de mult invidiată. Fosta cântăreață și actuala creatoare de modă a renunțat la carne roșie și lactate și consumă doar pește la grătar și legume, care neapărat trebuie să fie gătite la abur.

„Sunt cel mai rău coșmar”

„Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile. Acum par plictisitoare în departamentul de mâncare”, a declarat Victoria Beckham în cadrul podcast-ului River Cafe Table 4, notează The Sun.

De ziua de naștere consumă tort de fructe

În timp ce orice român s-ar strâmba dacă ar auzi de așa ceva, Victoria a afirmat că felul ei mâncare preferat este o bucată de pâine integrală prăjită, peste care presară puțină sare. Cât privește ziua de naștere, atunci Victoria consumă tort de fructe. „Îmi place pâinea prăjită de cereale integrale cu sare pe ea. Este acel carbohidrat care te face să te simți mângâiat și îmi place sarea”, a mai spus frumoasa vedetă.

David experimentează tot felul de preparate culinare

Pe de altă parte, David Beckham este un gurmand și nu ratează nici o ocazie să guste tot felul de preparate culinare. El este și un excelent bucătar și se relaxează în bucătărie. Sportivul a povestit că singurul moment în care Victoria a poftit la ceva a fost când era însărcinată cu Harper.

„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la asta. Singura dată când a gustat ceva din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper și a fost cel mai uimitor lucru. A fost una dintre serile mele preferate. Nu-mi amintesc ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat de atunci”, a spus sportivul.

Sursă foto: pinkvilla

Recomandarile noastre